MENU

Laatste nieuws

03.jpg
In de afgelopen jaren zijn er vele mooie kampioenschappen verreden in de piste van Indoor Brabant. Iedereen heeft zo zijn eigen herinneringen aan de dressuur- en springwedstrijden die gehouden worden in de Brabanthallen in Den Bosch. Memorabel zijn de overwinningen van Jos Lansink met Libero H. in de eerste Wereldbekerfinale Springen in 1994 en de winst van Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival in de Wereldbekerfinale Dressuur in 2012. Of wat te denken van de combinatie Anky van Grunsven en Bonfire: zesmaal achter elkaar wonnen zij de Wereldbekerwedstrijd Dressuur op Indoor Brabant.
De geschiedenis gaat verder terug met overwinningen van Piet Raijmakers Sr., Isabell Werth en Edward Gal. Alleen de vraag blijft: "Wie is de allerbeste dressuur- en springruiter die we ooit op Indoor Brabant hebben gehad?"

Op verzoek van ons heeft de KNHS aan verschillende topcoaches gevraagd wie zij de beste ruiter vinden. Een top 5 in beide categorieën werd samengesteld en nu is de keuze aan jullie! Wie vinden jullie de beste dressuur- en springruiter die in 50 edities op Indoor Brabant heeft gereden?
Vanmiddag om 17.00u gaat de stemming op onze Facebookpagina live en kunnen jullie je stem uitbrengen! Tijdens Indoor Brabant wordt bekendgemaakt wie de beste dressuur- en springruiters zijn in de geschiedenis van Indoor Brabant.