Skip to main content

Bronzen WK dressuur team aan de start

Bronzen WK dressuur team aan de start
Ook de dressuurliefhebbers kunnen zich verheugen op de internationale dressuurwedstrijden bij Indoor Brabant, dat gehouden wordt van 12 t/m 15 maart 2015 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Indoor Brabant presenteert een top deelnemersveld in de wedstrijden voor de Reem Acra FEI World Cup Dressage.

Om te beginnen komt het voltallige Nederlandse bronzen WK team van Caen naar Den Bosch: Adelinde Cornelissen met Jerich Parzival NOP, Edward Gal met Glock’s Undercover NOP, Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt en Diederik van Silfhout met Arlando NH NOP. Laurens van Lieren (Ulysses la Haya) en Kirsten Beckers (Westpoint) maken de Nederlandse delegatie in de wereldbeker compleet.

De Nederlandse deelnemers krijgen flinke concurrentie uit Duitsland: Isabell Werth komt met haar toppaard Don Johnson FRH naar de Brabanthallen samen met de nieuwe Duitse ster Fabienne Lütkemeier (Qui Vincit Dynamis) en Sönke Rothenberger, zoon van voormalig wereldbeker winnaar Sven Rothenberger en nederlandse top amazone Gonnelien Gordijn.

België wordt vertegenwoordigd door Jeroen Devroe met zijn talentvolle Eres DL en Morgan Barbançon verdedigt de Spaanse vlag met Painted Black, de hengst die voorheen door Anky van Grunsven werd gereden.

Naast de laatste kwalificatie van de Reem Acra FEI World Cup wordt er ook een 4 sterren wedstrijd georganiseerd met een mooi deelnemersveld. Zes Nederlandse toppers met onder andere Edward Gal nemen het op tegen zes buitenlandse combinaties waaronder ook Nadine Capellmann.

Het volledig overzicht van deelnemers:

http://www.hippobase.com/EventInfo/Entries/CompetitorHorse.aspx?EventID=867&EntryGroupIDs=CDI

Internationaal Dressuurprogramma
Vrijdag 13 maart
09.00 uur             Grand Prix CDI4*
11.30 uur             Reem Acra FEI World Cup Grand Prix

Zaterdag 14 maart
12.20 uur             Grand Prix Kür op Muziek CDI4*
14.45 uur             Reem Acra FEI World Cup Kür op Muziek

Kaartverkoop
Zorg dat u niets mist van Indoor Brabant. Kaarten kunt u hier bestellen: http://www.indoorbrabant.com/kaarten/