Skip to main content

Wereldbeker Grand Prix ook voor Edward

Wereldbeker Grand Prix ook voor Edward
Edward Gal is in grootse vorm tijdens Indoor Brabant. Hij startte drie keer en won alle de proeven. Met Glock´s Undercover N.O.P. was Gal de sterkste in de Reem Acra FEI World Cup Dressage Grand Prix als voorbereiding op de wereldbekerwedstrijd morgen. Met Glock´s Voice reed Edward de winnende proef in de viersterren Grand Prix en de eerste overwinning boekte de ruiter uit Harskamp in de Prix St George met zijn jonge talent Glock´s Zonik.

Het is nu al het weekend van Edward Gal in de Brabanthallen. Of het de concurrentie lukt om het hem morgen in de Reem Acra FEI wereldbekerwedstrijd ook moeilijk te maken is de vraag.
De concurrentie komt van Isabell Werth, vandaag tweede met Don Johnson FRH (v.Don Frederico), en dichter bij huis van Diederik van Silfhout (Lunteren) die met de hengst Arlando NH N.O.P. (v.Paddox) derde werd in de Grand Prix en van Hans Peter Minderhoud met Glock’s Flirt (v.Florestan I). Hans Peter eindigde als vierde.
Patrick van der Meer (Naaldwijk) is morgenmiddag de vierde Nederlander die startgerechtigd is in de wereldbekerwedstrijd. Met Uzzo (v.Lancet) eindigde Van der Meer vandaag als zevende.