Skip to main content

Groom voor één dag

Al 50 jaar lang staat Indoor Brabant in de agenda’s van paardenliefhebbers. Elk jaar zijn er weer jonge bezoekers die voor het eerst de top van paardensport komen bewonderen. Voor deze fans van 8 t/m 16 jaar wordt er dit jaar iets heel speciaals georganiseerd: Groom voor één dag.

Niemand minder dan de voormalig groom van Anky van Grunsven – Jokelien Jansen - neemt jou op zaterdag 11 maart mee op reis door het leven van een groom. Je komt achter de schermen van Indoor Brabant, leert wat er allemaal bij het verzorgen van toppaarden komt kijken en je gaat onder leiding van internationale grooms ook zelf aan de slag met paarden.

Het evenement eindigt met een quiz waar leuke prijzen te winnen zijn en je krijgt jouw diploma uit handen van Jokelien. Moet je daarna alweer naar huis? Nee hoor, na afloop mag je zelfs nog de hele dag blijven kijken bij alle wedstrijden in de Peelhal.

Heb jij altijd al willen weten wat er bij het verzorgen van toppaarden komt kijken? En wil jij zelf ook een betere verzorger worden voor jouw paard? Kom dan op zaterdagochtend 11 maart naar het evenement. De inschrijfkosten zijn € 30,- per persoon en zijn inclusief een passe-partout (dagkaart) voor de wedstrijden in de Peelhal.

Wil jij er graag bij zijn? Hier koop je snel en eenvoudig je ticket.

Programma:
09.00u – 09.30u    Ontvangst
09.30u – 10.00u    Welkomstwoord & presentatie van Jokelien Jansen
10.00u – 12.00u    Rondleiding achter de schermen van Indoor Brabant, kijkje in het leven van een groom en zelf groomen
12.00u – 12.45u    Eindquiz en ontvangst van certificaat
12.45u    Einde programma

Vanaf 13.00u   Start wedstrijden in de Peelhal