Skip to main content

CLUB Indoor Brabant bijeenkomst geslaagd

Op 30 januari jl. vond een zeer geslaagde bijeenkomst plaats van CLUB Indoor Brabant bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel. CLUB Indoor Brabant is het netwerk van The Dutch Masters. Inmiddels zijn meer dan 50 bedrijven erbij aangesloten. 

Meer dan 100 aanwezigen genoten van een bijzonder 'avant-programme' van The Dutch Masters 2019. Ook sponsoren als o.a. Rolex, VDL Groep, Van Mossel Groep en Van Schijndel Bouwgroep waren erbij. 

De prachtige locatie, hartelijke ontvangst en uitstekende catering door meesterkok Riny van den Oord zorgde voor een gezellige sfeer. De gastheren Frans Klis en Mark Kreté vertelden over de 20-jarige betrokkenheid van Tinello bij The Dutch Masters-Indoor Brabant. Nadat de leden waren geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent de komende editie van The Dutch Masters waren alle ogen gericht op de speciale gasten 'aan tafel' de heren Ben Mandemakers (De Mandemakers Groep) en Eric Berkhof (Van Mossel Groep). In een talkshow setting, onder leiding van Studio Sport presentator Jan Roelfs, deelden beide grote ondernemers hun 'levensverhaal'. De talentvolle springamazone van het Audi team, Kim Emmen, lichtte haar carrière toe en blikte vooruit naar The Dutch Masters. Daarna werd de avond feestelijk voortgezet.

CLUB Indoor Brabant heeft tijdens The Dutch Masters een eigen Skybox voor de leden. Naast het evenement worden er bijzondere extra bijeenkomsten georganiseerd met ook de sponsoren zoals op landgoed de Wielewaal in Eindhoven, op de stoeterij van gastheer Wim van der Leegte, op het top tennis toernooi in Rosmalen met Michaela Krajicek en Sjeng Schalken, op Golfbaan Bernardus met Robert van der Wallen en afgelopen januari bij Tinello met de heren Mandemakers en Berkhof. Het CLUB Indoor Brabant Diner op vrijdag 15 maart tijdens The Dutch Masters 2019 is het volgende trefpunt. Meer informatie over CLUB Indoor Brabant vindt u hier.