Aida in Concert

Op donderdagavond zal het publiek een voorproefje te zien krijgen van Aida in Concert na de FEI Dressage World CupTM Grand Prix presented by RS2 Dressage.
 
Dit unieke musicalconcert van Stage Entertainment van Albert Verlinde zal van 20 t/m 30 juni slechts zesmaal te zien zijn op het festivalterrein van het Autotron te Rosmalen.  Met de fantastische muziek van Elton John, een cast met alleen maar musicalsterren en een 14-koppig orkest, beleeft het publiek een onvergetelijke avond uit in de open lucht.

Het verhaal
Aida speelt zich af in het Egypte van de farao’s, dat in strijd is met het buurland Nubië. Tijdens een expeditie op vijandelijk gebied neemt de Egyptische legerkapitein Radames een groep vrouwen gevangen waaronder de beeldschone Aida. Wat niet mag, gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd op elkaar. Zonder het te beseffen roept Radames daarmee het noodlot over hun drieën af, want het huwelijk van Radames met de dochter van de farao is aangekondigd, terwijl hij eigenlijk verliefd is op Aida. 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
ticketpartner: logo sponsor eventim