CLUB Indoor Brabant ontmoet Polo Brabant

Leden van CLUB Indoor Brabant waren op 23 juni te gast bij het Polo toernooi in Waalre. Tijdens deze speciale zomerbijeenkomst werden zij ontvangen op Landgoed Eeckenrode door organisatoren Lei en Lukas Willems en gastheer Leo van Berkel.

Polo speelster Annemarie van de Pas gaf backstage een leuke toelichting op het spel en de benodigde vaardigheden. Naast het volgen van de polo wedstrijden was er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten in zomerse sferen.

De afgelopen weken hebben zich verschillende nieuwe leden aangemeld bij CLUB Indoor Brabant waaronder Blèzi Cosmetics, Speyz, Ecobility, Rabo Schretlen Vermogensmanagement, Van der Valk Hotel Nuland en Food Team International.

De volgende bijeenkomst in het teken van ‘The Dutch Masters preview 2020’ zal in het najaar worden georganiseerd. Meer informatie betreffende CLUB Indoor Brabant vindt u hier: http://www.thedutchmasters.com/club-indoor-brabant

DSC 1877
DSC 1883
DSC 1918
DSC 1979
DSC 1988
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim