CDI4* Kür ook voor Isabell Werth

Werth I-Harmonie278-DENB14L2103ADe top vijf van de uitslag van de Brabanthallen Prijs, de CDI4* Grand Prix Kür op Muziek was bijna gelijk aan de uitslag van de Grand Prix die vrijdagochtend werd verreden. Winnaar Isabell Werth liet verrassende elementen in haar Kür zien waardoor ze het publiek even op het verkeerde been bleek te zetten. Vanuit de piaffe op de middenlijn ging ze direct over naar een pirouette en die ging weer over in een galoppirouette. Het leek niet de bedoeling maar het was wel degelijk precies wat ze wilde laten zien. De proef had een hoge moeilijkheidsgraad en werd gewaardeerd met 76.125%.

Nadine Capellmann en Girasol eindigde net als gisteren als tweede met 75.275% gevolgd door de Oostenrijkse Marcela Krinke-Susmelj met Smeyers Molberg met 74.850%. Patrick van der Meer en Diederik van Silfhout hadden stuivertje gewisseld. Patrick van der Meer eindigde nu op de vierde plek met Zippo (73.075%) en Diederik nam de vijfde plaats voor zijn rekening met Vorst D (71.600%).

Foto: Isabell Werth met Robert van Overdijk, general manager Brabanthallen, 1931 congrescentrum 's-Hertogenbosch en Autotron Rosmalen

Isabell Werth, Nadine Capellmann, CDI4* Kür, Brabanthallen Prijs

Mediapartners
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim