Skip to main content

CATERING EN ENTERTAINMENT

Tussen alle sport en activiteiten door kan er volop genoten worden van heerlijk eten, een gezellige borrel of gewoon een kopje koffie met gebak. Maison van den Boer en de Brabanthallen bieden voor elk wat wils.

VIP VILLAGE - MAISON VAN DEN BOER

Bar | Save water, drink wine or beer
Ook deze editie kan de grote eilandbar natuurlijk niet ontbreken. Bij deze bar zijn koffies, frisdranken, wijnen en (speciaal)bieren beschikbaar, maar ook een feestelijke flûte Taittinger Champagne of verrassende Gin Tonic

Taittinger Champagne | There is only one thing better than a glass of champagne. A bottle.
Het relatief jonge champagnehuis Taittinger is opgericht in 1931 door Pierre Taittinger. Met zijn vernieuwende stijl bracht hij een champagne op de markt die rijk is aan Chardonnay en die gekenmerkt wordt door zijn finesse, verfijning en aromatische complexiteit. Het champagnehuis is nog steeds in handen van de familie Taittinger en wordt sinds 2006 bestuurd door Pierre-Emmanuel Taittinger, dochter Vitalie en zoon Clovis. Champagne Taittinger behoort tot de “Grandes Marques” van de Champagnestreek en wordt verkocht in meer dan 130 landen.

Fever-Tree Cocktails | Life is short, drink more cocktails
Van old-school klassiekers tot moderne twists, bij Fever-Tree bestel je de meest lekkere cocktails.

Sushi bar | It’s always sushi o’clock
Urimaki, Nigiri, Gunkan en sashimi ook deze editie kan je dit niet aan je voorbij laten rollen. Op deze sushiband worden deze Japanse lekkernijen gepresenteerd.

BISTRO Grand Slam | Food tastes better with friends
Bistro Grand Slam gaat om samen komen, samen eten en samen The Dutch Masters beleven. Geniet van Italiaanse klassiekers zoals onder andere rundercarpaccio, salade caprese met burrata, pasta met truffelsaus, venkelrisotto met zalm, ossobuco of één van de onweerstaanbare desserts.

In het restaurant bevindt zich een open keuken waar je de koks aan het werk ziet. Koken op niveau is namelijk de passie van Maison van den Boer en dat delen zij graag. Dat vraagt om vakmanschap, oog voor detail en een keukenbrigade die met liefde voor het product en passie voor het vak de sterren van de hemel kookt. Zij kiezen voor lokaal en biologisch waar mogelijk met volop aandacht voor duurzaamheid. Zien ze jou daar?

BRABANTHALLEN CATERING EN ENTERTAINMENT

De sfeer in de Brabanthallen wordt gekenmerkt door een mix van culinaire verleidingen, ontspannen ontmoetingsplekken en levendige entertainmentopties, waardoor het een plek is waar mensen samenkomen, genieten en zich onderdompelen in een smakelijke en vermakelijke ervaring van The Dutch Masters 2024.

‘We have coffee’
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de verleidelijke geur van versgemalen koffiebonen. De sfeer hier is knus en uitnodigend, met barista's die u en uw gezelschap verwennen met de lekkerste koffievariaties en verrukkelijke patisserie. Het is een perfecte plek om te ontspannen en de dag rustig te beginnen of even een pauze te nemen tussen de activiteiten door.

Promenade‘levendig & dynamisch’
De Promenade biedt een levendige sfeer met diverse foodtrucks en foodstations die herkenbare gerechten bereiden. Hier kunt u kiezen uit een scala aan smaken, variërend van verse frieten tot klassieke hamburgers en gezondere opties zoals verse smoothies en salades. De variatie in gerechten en de informele setting van de foodtrucks zorgen voor een levendige en dynamische sfeer.

TDM Horeca pleinOntmoeten & Genieten
Centraal ontmoetingspunt in de drukte van The Dutch Masters. Het plein in hal 2 fungeert als een centraal ontmoetingspunt, waar Italiaanse specialiteiten 'live' worden bereid door chefs. De Italiaanse brasserie ademt een gezellige sfeer met zijn ontspannen setting. U kunt hier genieten van heerlijke gerechten, van klassieke Italiaanse favorieten tot aan vers bereide pasta’s.

Last but not leastCelebrate by Dancing
Voor degenen die hun dag willen afsluiten met een knaller, biedt de bar in hal 4 een bruisende sfeer. Hier kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes terwijl u ontspannen geniet van livemuziek van onder andere Yves Berendse en Quido v/d Graaf. Beide artiesten zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Het zijn graag geziene artiesten op de Nederlandse podia! En nu dus ook ‘live on stage’ bij The Dutch Masters 2024.

USE OF PAYMENT CARD THE DUTCH MASTERS FOR BRABANTHALLEN CATERING

  • During The Dutch Masters 2024, a payment can only be made with a payment/ debit/ credit card at all catering points. A payment card can be purchased at the service desk at the entrance and can only be topped up with cash;
  • the opening hours of the service desk are:

          Thursday 16:00 - 23:00
          Friday 10:30 - 00:00
          Saturday 08:00 - 00:00
          Sunday 08:00 - 20:00

          Please note: after this it's no longer possible to top up payment cards

  • The cost of a payment card is € 2,50 per card which will be settled with the first top-up;
  • The balance on the payment card is only valid during The Dutch Masters 2024 and cannot be exchanged for cash;
  • At the end of The Dutch Masters 2024, the remaining balance on the payment card will automatically be set to € 0;
  • This payment card can me topped up again during future events at Brabanthallen, MAINSTAGE and Autotron;
  • The minimum amount to top up the payment card is € 10.