CSIO Spruce Meadows 'Masters: 7-11 September

De Rolex Grand Slam of Show Jumping keert terug naar de CSIO Spruce Meadows 'Masters' van 7-11 september 2022, met de CP 'International', gepresenteerd door Rolex op de zondag die een spannende finale vormt van vijf dagen van geweldige sport.

Lees verder

Gerrit Nieberg wint Rolex Grand Prix van Aken

Badend in een stralende julizon zag het 40.000 plaatsen tellende Hauptstadion van CHIO Aken er schitterend uit, want het was opnieuw de locatie voor de 2022-editie van de Rolex Grand Prix, onderdeel van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping....

Lees verder

Daniel Deusser wint Rolex Grand Prix

De Rolex Grand Slam droom werd nieuw leven ingeblazen voor de Duitser Daniel Deusser op de laatste dag van The Dutch Masters, toen hij de prestigieuze Rolex Grand Prix titel opeiste om opnieuw de Rolex Grand Slam live kanshebber te worden.

Lees verder

Emotioneel afscheid van Verdi

Deze middag kreeg top springpaard en dekhengst Verdi TN van Maikel van der Vleuten, een emotioneel, mooi en zeer verdiend afscheid. Een eerbetoon aan een paard met een enorme staat van dienst.

Lees verder

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim