Rabo Talententeam 2012 gepresenteerd tijdens Indoor Brabant

Vanmiddag werd op Indoor Brabant het Rabo Talententeam 2012 gepresenteerd. Maar liefst twaalf talenten, waarvan zeven nieuwe gezichten, uit de Olympische disciplines dressuur, springen en eventing maken deel uit van dit Rabo Talententeam 2012. Het team wordt jaarlijks samengesteld door de bondscoaches jeugd en senioren van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Alleen de allerbeste paardensporttalenten van Nederland komen hiervoor in aanmerking.

In totaal zijn er twaalf talenten geselecteerd voor dit jonge ‘keurkorps’ en daarmee lijkt de selectieprocedure even streng te zijn als voorgaande jaren. De nieuwkomers dit jaar zijn in de dressuursport Daniëlle Houtvast en Stephanie Kooijman, in de eventingsport zijn dat Henriëtte Boonzaaijer en Justin Maarse, terwijl bij de jonge springruiters Dennis van den Brink, Jody van Gerwen en Ruben Romp debuteren.

Diederik van Silfhout is ook dit jaar het meest ervaren Rabo Talententeamlid. Samen met Angela Krooswijk, Danielle Heijkoop, Hendrik-Jan Schuttert en Sjaak Sleiderink maakte hij al eerder deel uit van het Rabo Talententeam.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim