Skip to main content

KNHS Indoorkampioenen domineren ook op Indoor Brabant

KNHS Indoorkampioenen domineren ook op Indoor Brabant
In de Z1 Kür op muziek van Indoor Brabant mochten KNHS indoorkampioenen Bart Veeze en Delgado (v. Oscar) als winnaars opstellen. Veeze stuurde zijn donkerbruine ruin naar een uitstekende score van 74.50%. Hiermee lieten zij Jolien van Kollenburg en Da Vinci SVK (v. Vivaldo) ruimschoots achter zich, want deze combinatie was met 70.83% goed voor de tweede plaats. Chantal Nijpjes en Don’t Worry N (v. Johnson) volgden met 70.41% op de derde plaats.

In het Z2 ging de winst op overtuigende wijze eveneens naar een combinatie die zich sinds vorige week KNHS kampioen mogen noemen: Arthur van Rooij en de machtige Cupido (v. Johnson) finishten met 76.33% bovenaan, waarmee zij een gat sloegen van bijna vijf procent met de nummers twee: Fieke Houwen en Spielberg’s Cartier (v. Spielberg). Lillian Merx en Darkhill (v. Uphill) legden met 70.50% beslag op de derde plaats.

De Kür op muziek in de klasse ZZ-Licht viel in handen van Lisanne der Nederlanden. De amazone had haar Dion Johnson DVB (v. Johnson) er scherp aanstaan en mocht daarom met 72.50% de eerste prijs in ontvangst nemen. Wendy van Diessen-Van de Boogaard en Evanel’s Blackie W (v. Painted Black) mochten met 68.83% aansluiten op de tweede plaats, terwijl Jessica Nijpjes en Balorig Z (v. Balougran Z) met 64.58% bezit namen van de derde plaats.

Der Nederlanden L DENB15L6760     Veeze B Cupido DENB15L6801