Indoor Derby voor Jur Vrieling

Indoor Derby voor Jur Vrieling
Gisteren greep hij nog net naast de winst in de 1.50m rubriek, maar vanavond was het raak voor Jur Vrieling. De sympathieke springruiter greep op spectaculaire wijze de zege in de Van Schijndel Bouwgroep Indoor Derby.

In het zadel van de elfjarige Esprit DS (v. Darco) leverde hij een kunststukje af door zijn wendbare dame in 80.30 seconden door het parcours te loodsen. Daarmee noteerde hij een toptijd van 80.30 seconden, waar de concurrentie niet meer bij in de buurt kwam. Wout-Jan van der Schans en Zorro (v. Numero Uno) kwamen met 82.89 seconden tot de tweede plaats, terwijl Emanuele Gaudiano (Italië) zijn Caesario (v. Cornet Obolensky) naar de derde plek manouvreerde. Pieter Devos en Couscous van Orti (v. Nabab de Reve), gisteren nog winnaars van de openingsrubriek, finishten op de vierde plaats, voor laatste starters Maikel van der Vleuten en VDL Groep Quatro (v. Quaprice) op de vijfde plaats.

Ook Ivo Biessen en Zojasper (v. Concorde) voltooiden de opgave zonder springfouten. Met een eindtijd van 87.87 seconden vinden we hen terug op de zevende plaats.

(Bron: De Hoefslag)
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim