Anky van Grunsven nieuwe voorzitter Indoor Brabant Gijs Bartels treedt toe tot bestuur

Anky van Grunsven nieuwe voorzitter Indoor Brabant Gijs Bartels treedt toe tot bestuur
Anky van Grunsven heeft het voorzitterschap van het bestuur van Stichting Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant op zich genomen. Met het tragisch overlijden van Gerrit Jan Swinkels op 25 mei jl. viel een zeer gewaardeerde en belangrijke inspirator weg bij het bestuur van Indoor Brabant. Ruim veertig jaar droeg Gerrit Jan in diverse functies en op verschillende niveaus bij aan de groei en uitbouw van Indoor Brabant en sinds 2002 hanteerde hij de voorzittershamer. Gerrit Jan wordt nog steeds node gemist, als mens en als voorzitter nu de voorbereidingen weer in volle gang zijn voor de editie van 2016.

Anky van Grunsven: “Indoor Brabant is mijn ‘thuis’ concours. Ik rijd er al vanaf dat ik 16 jaar ben met ontzettend veel plezier en heb hier vele mooie overwinningen op mijn naam geschreven. Als de nieuwe voorzitter van Indoor Brabant hoop ik ervoor te zorgen dat alle deelnemers, bezoekers, sponsoren en andere betrokkenen dit evenement net zo fantastisch ervaren zoals ik dat altijd doe. Ik zal onze recent overleden voorzitter Gerrit Jan Swinkels nooit kunnen evenaren in zijn schier onbeperkte kennis en sociale vaardigheden, maar zal zeker proberen een waardig opvolger te worden .”

Het bestuur van Indoor Brabant wordt uitgebreid met Gijs Bartels, managing director bij Academy Bartels en betrokken bij vele evenementen zoals Horse Event, Animal Event en Global Dressage Forum. “Ik voel mij zeer nauw verbonden met Indoor Brabant, en kan me niet herinneren dat ik Indoor Brabant ooit heb overgeslagen. Mijn hele familie is al decennia lang in diverse hoedanigheden actief op het evenement, en ik ben zeer vereerd dat ik nu deze kans krijg. Ik hou van Brabant, ik hou van paardensport, en ik verheug me er enorm op mijn steentje bij te dragen aan het mooiste indoor concours ter wereld.”

Event director van Indoor Brabant Marcel Hunze is blij en ziet de toekomst van Indoor Brabant met vertrouwen tegemoet. “Voorzitter Gerrit Jan Swinkels heeft zeer veel voor Indoor Brabant betekent. Zijn betrokkenheid bij de paardensport in combinatie met een enorm netwerk en zijn charismatische uitstraling is uniek. Met Anky van Grunsven krijgen wij opnieuw een voorzitter waar Indoor Brabant trots op is. We zijn zeer verheugd dat zij haar kennis en ervaring wilt inzetten. Samen met het bestuur, waaronder nieuw lid Gijs Bartels, zetten we de ambitieuze koers voort die we met Gerrit Jan hebben uitgestippeld.”

Het bestuur van Indoor Brabant bestaat verder uit Nicole van Doorne, Ton Nelissen en Mathijn van de Pas.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim