Gaudiano pakt Indoor Derby

Traditioneel begint de zaterdagavond van Indoor Brabant met de Van Schijndel Bouwgroep Indoor Derby. Een altijd spectaculaire wedstrijd met hindernissen in de hoofdpiste in de Brabanthal en in de paddock. Dat vraagt kracht en uithoudingsvermogen van een paard. De Italiaan Emanuele Gaudiano mocht de eerste prijs in ontvangst nemen nadat hij de tijd van Maikel van der Vleuten, die tot dan aan de leiding ging met kleine seconde had verbeterd.
Gaudiano, die in Duitsland woont en traint (Frankfurt am Main) zette met de achtjarige merrie Carlotta 232 (Chaccomo x Cento) een tijd neer van 80.31 seconden. Maikel moest dus genoegen nemen met de tweede plaats met VDL Groep Quatro (Quaprice Boimargot Quincy x Caletto) met een tijd van 81.17. De derde plaats ging naar de Ier Bertram Allen en de 10-jarige Holsteiner merrie EH Quick Nina (Quidam’s Rubin x Camiro). De Belgische ruiters Nicola Philippaerts (Ustina Sitte) en Gudrun Patteet  (Sea Coast Calypso vd Zuuthoeve) eindigden op de vierde en vijfde plaats.

Volledige uitslag
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim