Driemaal Kür

Op zaterdagavond kon het publiek genieten van drie verschillende dressuurrubrieken maar met één gemene deler: de Kür op Muziek. De eerste rubriek, een wedstrijd voor pony’s op Z2-niveau werd gewonnen door Lauren Neville met haar negenjarige pony Morning Sky. Zij kregen 71.750% van de juryleden. Als tweede eindigden Lisa Bekkers en Anjershof Harmony met 71.000%. De derde plek was voor Maartje van der Aa en Justin, 70.750%.
Daarna kwamen de paarden aan bod in de Z2 klasse. Deze wedstrijd werd met overmacht gewonnen door Aniek de Laat met haar achtjarige ruin Endyrave (v. Lord Leatherdale) met 75.625%. Op de tweede plaats eindigde Joyce van Opbergen en Pure BF’s Fygaro met 72.250% gevolgd door Bart Veeze en Fortunato, 71.833%.
De laatste wedstrijd van deze avond in de Peelhal was voor combinaties op ZZ licht niveau. Kelly Outhuijse mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Kelly en haar achtjarige ruin Empaire W (v. Jazz) scoorden 70.625%. Marijke van Giesen en Hexagon’s Furious namen de tweede plaats voor hun rekening en kregen 70.125% van de jury. De derde plaats was voor Femke de Laat met Dark Pleasure met 69.917%.

Volledige uitslagen
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim