Indoor Brabant is onderdeel geworden van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping

Indoor Brabant is onderdeel geworden van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Hiermee is Indoor Brabant het vierde evenement in deze Grand Slam naast de drie ‘top concoursen ’ van de wereld: CHIO Aken in Duitsland, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ in het Canadese Calgary en CHI Geneva in Zwitserland, de thuisbasis van Rolex.

“We hadden ons geen betere partner kunnen wensen,” zei Linda Southern-Heathcott, president van de Steering Committee van de Rolex Grand Slam of Show Jumping. “Wat alle hele grote evenementen altijd heeft verenigd is de passie voor de sport, de liefde voor de paarden en een lange traditie op het allerhoogste niveau. Daarom is Indoor Brabant de perfecte vierde partner: het biedt een uitzonderlijk goede infrastructuur, het heeft een lange historie en trekt elk jaar de beste ruiters van de wereld aan.”

Indien een ruiter drie opeenvolgende Grands Prix weet te winnen ontvangt hij een extra bonus van 1 miljoen euro, wint hij ze alle vier dan wint hij maar liefst 2 miljoen euro. Er is ook een bonus van €500.000 beschikbaar voor de ruiter die twee Grote Prijzen achter elkaar wint.

Indoor Brabant | The Dutch Masters Logo en uitbreiden
Bij deze 'upgrade' hoort een nieuw logo en een nieuwe naam: Indoor Brabant The Dutch Masters. Indoor Brabant groeit wederom uit zijn jas. Daarom is er besloten, in samenwerking met de Brabanthallen en de Provincie, om er een hal bij te bouwen, die de naam Gerrit Jan Swinkels zal dragen naar de in mei 2015 overleden oud-voorzitter van Indoor Brabant. De hal zal in 2018 al in gebruik worden genomen. Indoor Brabant The Dutch Masters zal dan worden gehouden van 8 tot en met 11 maart.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim