Finales jeugdcompetities springen bij The Dutch Masters

The Dutch Masters-Indoor Brabant Horse Show zal op 14 en 15 maart het podium zijn van de finales van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020. Deze competitie heeft tot doel de beste Nederlandse springruiterjeugd ervaring op te laten doen. De eerste wedstrijd wordt 12 januari verreden in Bunschoten. Voor de finale op 14 en 15 maart is het geweldige podium van The Dutch Masters / Indoor Brabant de plaats van handeling.
Deze zeer gewaardeerde wedstrijdenreeks is in opzet vergelijkbaar met de jeugd springcompetities uit voorgaande jaren, maar heeft dit jaar een nieuwe sponsor. De KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020 wordt mogelijk gemaakt door Morssinkhof-Rymoplast & Sjef Janssen Beheer BV.

Doel
De KNHS Topsport Jeugdcompetitie heeft als belangrijkste doel de promotie, ontwikkeling en doorstroming in de springsport bij de Young Riders, Junioren, Children en Pony’s. De competitiewedstrijden worden verreden op mooie, representatieve accommodaties en zullen een goede voorbereiding zijn op deelname aan internationale wedstrijden. Naarmate de competitie vordert, zullen de parcoursen zwaarder worden. De KNHS bondscoaches en parcoursbouwers van betreffende evenementen, zullen hier in overleg invulling aangeven.  

Kalender
Onderstaand de kalender van de KNHS Topsport Jeugdcompetitie 2020:
Zondag 12 januari 2020, Bunschoten       
Zondag 26 januari 2020, Lichtenvoorde  
Zaterdag 8 februari 2020, Exloo
Zondag 23 februari 2020, Wierden           
Zaterdag 7 maart 2020, Kronenberg        
FINALE: Zaterdag/zondag 14-15 maart 2020 ’s-Hertogenbosch The Dutch Masters (14 maart YR/JU, 15 maart PO/CH)

 
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim