Ook in 2021 wereldbekerkwalificatie bij The Dutch Masters

De FEI, de internationale paardensportbond, heeft bekendgemaakt dat in het seizoen 2020/2021 wederom twee wereldbekerkwalificaties voor de dressuurruiters in Nederland worden verreden: bij Jumping Amsterdam en The Dutch Masters.

The Dutch Masters maakt sinds het begin onderdeel uit van de FEI Dressage World CupTM en de eerste finale in 1986 werd in de Brabanthallen verreden. Daarna volgden nog negen finales.

Marcel Hunze, event directeur: “We zijn verheugd dat de lange wereldbekerkwalificatie historie in ’s-Hertogenbosch wordt voortgezet. Het sluit naadloos aan bij onze doelstelling om de allerbeste ruiters ter wereld te ontvangen bij The Dutch Masters.”

Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, vertelt: “Jumping Amsterdam en The Dutch Masters zijn absolute topconcoursen die al vele jaren laten zien te zorgen voor condities die maximale prestaties mogelijk maken. Dat zij de wereldbekerkwalificatie wederom toegekend hebben gekregen toont maar weer dat de FEI dit ook erkent en waardeert.”

De volledige kalender van de FEI Wereldbeker dressuur 2020/2021 wordt later gepubliceerd.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim