Skip to main content

Afstand houden tijdens The Dutch Masters met ‘Bubble’ van Bestronics

De organisatie van The Dutch Masters doet er alles aan om alle deelnemers en medewerkers te beschermen tijdens het evenement. Toen begin dit jaar bekend werd dat het evenement doorgang zou vinden zonder publiek meldde het hightech elektronica bedrijf Bestronics zich met haar nieuwste innovatie, de Bubble.

De Bubble is een draagbare sensor, die een lichtje en een subtiele trilling afgeeft wanneer dragers uit verschillende bubbels te dicht, binnen 1,5 meter, bij elkaar in de buurt komen. De sensor beloont ze met een prettig signaal als ze weer genoeg afstand nemen. Een ruiter en groom vormen bijvoorbeeld zo’n bubbel. Iedereen, ruiters, grooms en medewerkers, die bij The Dutch Masters aanwezig is, krijgt een Bubble. In juli 2020 won de Bubble de 1,5 meter Innovatie Challenge van MKB-Nederland en VNO-NCW.

Bestronics uit Veldhoven is het bedrijf van Anton en Hans van Limpt dat zich richt op de industriële en elektronica markt. In 2019 werden ze benoemd tot Ondernemers van het Jaar door de WTC-E Zakensociëteit. De broers zijn al jaren fervente bezoekers van The Dutch Masters en wilden graag een bijdrage leveren. Dit werd de Bubble en een compleet supportteam tijdens het evenement en resulteerde tevens in een verdere samenwerking. Bestronics zal voor de komende drie edities toe treden als partner van The Dutch Masters.