Ruiters leveren topprestaties tijdens The Dutch Masters

Het was anders dan anders, het publiek en de sponsors hebben we node gemist, maar de sport was subliem tijdens deze speciale editie van de The Dutch Masters. ‘s Werelds beste ruiters hebben de kijkers thuis topsport bezorgd en parcoursbouwer Louis Konickx wist de paarden gedurende het evenement perfect voor te bereiden op de prestigieuze Rolex Grand Prix op zondagmiddag.

Na afloop van het evenement ontving de organisatie een stroom van complimenten van de ruiters, die dankbaar waren dat ze weer op 5* niveau hadden kunnen rijden. Een kleine greep uit de mailtjes die de organisatie mocht ontvangen:

Peder Fredricson
Bedankt voor het organiseren van zo’n geweldig evenement. Top sport! Precies wat we allemaal nodig hadden.

Pieter Devos
Het was een “speciale” maar zeer geslaagde editie! Alles was perfect voor elkaar. We hebben ervan genoten om terug op top niveau onder top omstandigheden te kunnen rijden!! Veel respect voor hoe jullie dit voor elkaar gekregen hebben. Proficiat!!

Philipp Weishaupt
Es war der Hammer! Perfecte omstandigheden en een buitengewone sfeer. Dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt in deze moeilijk tijden.

Olivier Philippaerts
De familie Philippaerts dankt jullie om The Dutch Masters in deze moeilijke tijden mogelijk te maken. Het was opnieuw een eer erbij te mogen zijn en wij kijken uit naar de volgende editie. Proficiat !

Kevin Staut
Hartelijk dank dat jullie mij en mijn team in deze hectische tijden deze intense sportmomenten hebt laten beleven. Het was een genoegen jullie allemaal te zien en in jullie piste te rijden! Proficiat dat jullie erin geslaagd zijn dit prachtige evenement in stand te houden en ons in zulke voorbeeldige omstandigheden te ontvangen.

De organisatie is blij met deze reacties en de waardering voor alle inspanningen die geleverd zijn. We kijken uit naar volgend jaar wanneer we van 10 t/m 13 maart weer kunnen genieten van prachtige sport, maar dan met volle tribunes, sponsors en een bruisend promovillage.

0h1a3703  rvf0297
 rvf2160  rvf2745
 rvf3519  rvf5311
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim