Skip to main content

Deelnemersveld Springen compleet

Het deelnemersveld springen voor The Dutch Masters van 11 t/m 13 maart is compleet en definitief. In totaal hebben zich 44 ruiters uit 12 landen ingeschreven voor de internationale springwedstrijden en hebben zij allemaal hun ogen nu gericht op een overwinning in de Rolex Grand Prix om de Rolex Grand Slam. Naast de eerder al vermelde beste negen uit de top 10 zijn nu ook de Nederlandse ruiters bekend.

13 combinaties zullen de Nederlandse eer hoog houden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Alle leden van het Nederlandse team dat de vierde plaats bereikte bij de Olympische Spelen in Tokyo vorig jaar zullen aan de start verschijnen. Harrie Smolders, Maikel van der Vleuten en Marc Houtzager zullen het de buitenlandse concurrentie zo moeilijk mogelijk gaan maken. VDL ruiter Leopold van Asten is ook van de partij evenals de Limburgse Sanne Thijssen die onlangs de Grand Prix in het Spaanse Vejer de la Frontera wist te winnen. Jack Ansems, Bart Bles, Willem Greve, Jens van Grunsven, Kevin Jochems, Piet Raijmakers Jr, Mans Thijssen en Jur Vrieling maken de Nederlandse delegatie compleet.

De winnaar van de Rolex Grand Prix van vorig jaar, de Oostenrijker Max Kühner is er dit jaar ook weer bij. België komt ook met een sterke afvaardiging bestaande uit o.a. Niels Bruynseels, winnaar van de Rolex Grand Prix in 2018, Pieter Devos, Jérôme Guery, Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet. Frankrijk wordt naast Julien Epaillard vertegenwoordigd door Simon Delestre, Edward Levy, Olivier Robert en Kevin Staut. Naast Daniel Deusser komen Christian Ahlmann, Marcus Ehning en Christian Kukuk voor Duitsland in de piste.

Het volledige overzicht van het deelnemersveld is te vinden op de website.

Foto: The Dutch Masters/Digishots