Tommy Hilfiger kleedt crew The Dutch Masters

De crew van The Dutch Masters is dit jaar extra mooi gekleed. Tommy Hilfiger(Equestrian) is tenminste voor de komende 3 jaar (2022, 2023, 2024) als 'Official Sponsor' verbonden aan The Dutch Masters. Tommy Hilfiger ging in 2021 de paardensport in om het retailnetwerk in Europa op te zetten. Nu, in dit tweede jaar, hebben ze een tandje bijgezet en zijn ze voor het eerst als sponsor begonnen bij The Dutch Masters in 2022. De CEO van Tommy Hilfiger Equestrian - B&B Sports, Martin Koller, was aanwezig tijdens de eerste dag van The Dutch Masters. “Nederland is voor ons een belangrijke markt, ons hoofdkantoor is ook in Nederland. Voor ons is het belangrijk dat niet alleen het evenement dat we sponsoren geweldig is, maar ook de mensen eromheen. We willen onze ambitie tonen, maar ook in de sport en op de beurs staan. Nu zijn wij hier de leverancier van de kleding voor de crew, hebben een stand en praten met veel mensen.”

Waarom de hippische wereld? "Het is een kruispunt van sport en mode - de hippische markt is een gemeenschapssport en dat is heel belangrijk voor ons. Er is een grote betrokkenheid. We kijken uit naar een langdurige samenwerking met The Dutch Masters. Het is zo'n geweldig evenement en de sfeer is super.”

Foto's: The Dutch Masters/Remco Veurink
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim