KNHS Talententeam 2022 gepresenteerd

Het KNHS Talententeam 2022 zaterdagmiddag gepresenteerd bij The Dutch Masters in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Een negenkoppige selectie van dressuur-, para-dressuur, eventing-, en springruiters vormt dit jaar het KNHS Talententeam. Het team heeft een aantal nieuwe leden en er zijn tevens een aantal oud-leden die niet langer deel uitmaken van het team wegens onder andere het bereiken van de 25-jarige leeftijd of het bereiken van een (Para)-Olympische status.
Maud de Reu, Janneke Boonzaaijer, Daphne van Peperstraten, Levi Driessen, Lars Kersten en Rowen van de Mheen hebben plaatsgemaakt voor nieuwe talenten die we met trots voorstellen. Zij maken deel uit van het KNHS Talententeam, de top van de piramide van het KNHS Talentenplan. Dit team bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines (dressuur, springen en eventing) en de Paralympische discipline para-dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen.

Het KNHS Talententeam van 2022
Dit zijn de ruiters en amazones van het KNHS Talententeam 2022: Marten Luiten, Kimberly Pap, Thalia Rockx, Febe van Zwambagt (dressuur), Nina de Haas (eventing), Skye Morssinkhof, Mel Thijssen en Mans Thijssen (springen) en Britney de Jong (Paradressuur).
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim