Geslaagde dagen voor leden Club Indoor Brabant bij The Dutch Masters

Na 3 jaar konden de leden van Club Indoor Brabant eindelijk weer genieten van The Dutch Masters - Indoor Brabant. De 2022 editie was, ofschoon nog met enkele beperkingen een heel bijzondere.
Topsport van het aller hoogste niveau en als hoogtepunt een prachtige Rolex Grand Prix, die uiteindelijk gewonnen werd door Daniel Deusser. Onze ‘eigen’ Harrie Smolders behaalde een fraaie tweede plaats, een geweldige prestatie. Voorafgaand aan de Rolex Grand Prix mochten we de leden ook getuige zijn van een mooi en emotioneel afscheid van het toppaard van Maikel van der Vleuten, Verdi TN.
De Wereldbeker dressuur werd met overmacht gewonnen door  ’s werelds nummer 1, de Duitse Olympisch kampioene Jessica von Bredow-Werndl.
Het grote enthousiasme van de bezoekers was ook bijzonder om weer mee te kunnen maken: De sfeer en de mogelijkheid om elkaar weer te ontmoeten. Zo ook het weerzien van de leden van CLUB Indoor Brabant. Op zowel vrijdagavond als zondagmiddag genoten ruim 100 gasten in de CLUB Skybox van de sport, de entourage, de gesprekken en de zeer verzorgde catering door Maison van den Boer.
De Club mocht ook enkele nieuwe leden/bedrijven verwelkomen en tijdens het evenement meldden zich nog een aantal bedrijven aan die graag wilden aansluiten. Onderstaand een foto impressie van CLUB Indoor Brabant tijdens The Dutch Masters 2022.
De leden kijken nu uit naar de volgende bijzondere bijeenkomst van CLUB Indoor Brabant: een bezoek aan het grootste paardensportevenement ter wereld, het  CHIO Aken op 1 juli a.s.

Foto's: closeupbykim

 DSF2671   DSF2646 
 DSF2785  DSF3024
 DSF2777  DSF3104
 DSF3148  DSF3183
   
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim