Skip to main content

Meesterlijke The Dutch Masters bijeenkomst bij Van Mossel

Op 29 november jl. waren de sponsoren van The Dutch Masters en leden van CLUB Indoor Brabant uitgenodigd voor de The Dutch Masters Preview 2024 in het nieuwe hoofdkantoor van de Van Mossel Automotive Group in Waalwijk. Het was een bijeenkomst van grote klasse! Zo’n 230 genodigden waren te gast in het ‘state of art’ thuis van het vooraanstaande automobiel bedrijf van gastheer Eric Berkhof.

Het nieuwe onderkomen van de Van Mossel Automotive Group werd in april in gebruik genomen. In de in Guggenheim stijl vormgegeven entree en te midden van fantastische oldtimers in het automuseum werden de gasten welkom geheten. Hier werd nog eens duidelijk dat Van Mossel enorm is gegroeid en inmiddels een groot aantal dealerships heeft van diverse merken. Van Mossel heeft een jaaromzet van meer dan 6 miljard euro en heeft zo’n 6.600 medewerkers. Het bedrijf is met het merk Audi één van de hoofdsponsors van The Dutch Masters waar het bedrijf jaarlijks honderden relaties ontvangt.

In het prachtige auditorium van het hoofdkantoor vond The Dutch Masters talkshow plaats onder leiding van presentator Jan Roelfs van NOS Studio Sport met bijzondere gasten aan tafel. Europees, Wereld en Olympisch Kampioen Jeroen Dubbeldam en springamazone Kim Emmen van de stal van Eric Berkhof deden hun verhaal over de Rolex Grand Slam waar The Dutch Masters, als één van de vier toptoernooien van de wereld, deel van uitmaakt. Er werd gesproken over de stimulans die de Rolex Grand Slam betekent voor de hele paardensport en de uitmuntende uitvoering van deze vier Majors van de paardensport. Tevens kwamen de naderende Olympische Spelen en de mogelijke deelname van Kim Emmen ter sprake.

Daarna volgde een zeer boeiend gesprek over ondernemerschap, passie, handelsgeest, werklust en de toekomst van Nederland met Van Mossel Automotive Group CEO Eric Berkhof en niemand minder dan voormalig minister president Jan Peter Balkenende. Er werd ook stilgestaan bij het plotselinge overlijden van Wim van der Leegte, eigenaar van VDL Groep. Wim was een groot voorbeeld voor Eric Berkhof en een jarenlange zeer gewaardeerde hoofdsponsor van The Dutch Masters.  

Kortom, een buitengewoon geslaagde avond met nog vele andere hippische bekenden als Dinja van Liere, Imke Schellekens-Bartels en Renate en Joop van Uytert. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige after borrel waarbij Maison van de Boer voor de uitstekende catering zorgdroeg.

We kunnen wel stellen dat deze bijeenkomst inmiddels een geweldige eindejaarstraditie is geworden met een nog steeds groeiende opkomst.

012  019 1 
 044  046
 047  0053