Ongeluk zit in een klein hoekje

Isabell Werth
Dat het ook weleens niet meezit werd vandaag duidelijk. De organisatie van Indoor Brabant kreeg vanochtend een telefoontje van de Duitse top dressuuramazone Isabell Werth. Zij moest zich vandaag afmelden omdat haar paard Don Johnson zichzelf geblesseerd had in zijn stal.

Voor Isabell een grote tegenvaller omdat zij een groot fan is van Indoor Brabant en altijd graag aan de start komt in de Brabanthallen. Ze zal wel aanwezig zijn, maar nu enkel als begeleider van haar stalamazone Beatrice Buchwald.

Kort na het bericht van Werth kwam de volgende onheilstijding binnen. Zowel Edward Gal als de Duitse Fabienne Lütkemeier waren deze ochtend, net voordat zij zouden vertrekken naar Den Bosch, tijdens een training thuis van hun paard gevallen.

Allemaal toeval natuurlijk, maar toch erg jammer en vooral ook vervelend voor de ruiters.

Ondanks alles heeft Indoor Brabant toch nog een mooi startersveld voor de dressuurwedstrijden met bijvoorbeeld de bronzen medaillewinnaar van het Europees Kampioenschap in Aachen afgelopen jaar, de Spaanse Beatriz Ferrer-Salat en natuurlijk de Nederlandse topruiters Hans Peter Minderhoud, Diederik van Silfhout en Patrick van der Meer.

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim