Brabanthallen Prijs voor Zweden

Juliette Ramel met haar 10-jarige KWPN hengst Buriel K.H.
De CDI4*Grand Prix, de Brabanthallen Prijs, werd gewonnen door de Zweedse amazone Juliette Ramel met haar 10-jarige KWPN hengst Buriel K.H. De combinatie kreeg een 73.940% voor hun proef. Juliette, die in Aken, Duitsland, woont wordt getraind door Nicole Werner. Buriel K.H. viel vooral op door zijn mooie en goede passage en ook de gallop oefeningen waren van een hoog niveau.

De Europese bronze medaille winnares van 2015, de Spaanse Beatrice Ferrer-Salat eindigde op de tweede plaats met de 11-jarige Westfaalse ruin Sir Radjah met 72.020%. Beatrice, die vandaag haar verjaardag in de Brabanthallen viert, kreeg hoge punten voor de uitgestrekte draf en changementen.

Op de derde plaats eindigde, als beste Nederlander, Diederik van Silfhout met de KWPN ruin Bonzanjo. De combinatie scoorde 71.320% en scoorde vooral hoog met de appuyementen en pirouettes.

Morgen rijden dezelfde combinaties de Kür op Muziek, de Borek Prijs, om 11.30 uur.

Volledige resultaten

Juliette Ramel, CDI4* Grand Prix, Diederik van Silfhout, Brabanthallen Prijs, Grand Prix, Nicol Werner, Beatrice Ferrer-Salat, Sir Radjah, Bonzanjo

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim