De Luca wint Agradi Prijs

Lorenzo De Luca opende de tweede dag van The Dutch Masters met een overwinning in de Agradi Prijs met de 12-jarige Westfaalse ruin Amarit D’Amour. Negen combinaties wisten door te dringen tot de barrage en het bleef tot het einde spannend. Harrie Smolders ging een tijd aan de leiding maar het was De Luca die als laatste starter uiteindelijk de beste tijd wist neer te zetten. “Ik ben blij met deze overwinning. Amarit is heel positief paard en hij is klaar om dit seizoen op 4* en 5* niveau te gaan presteren. Hij is er zeker een om in de gaten te houden.” Ook Lorenzo is blij weer op niveau te kunnen rijden. “Een felicitatie aan de organisatie. Het is geweldig om weer hier, op een 5* concours, aanwezig te zijn. Alle ruiters hebben uitgekeken naar dit moment en het de Rolex Grand Prix op zondagmiddag belooft heel spannend te worden.”

Harrie Smolders moest dus genoegen nemen van een tweede plek met de achtjarige hengst Nixon van ’t Meulenhof (BWP). De derde plaats was ook voor een Nederlandse combinatie, Johnny Pals en Excentriek (KWPN).

Volledige uitslag
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim