Overtuigende zege van Pius Schwizer in Borek Prijs

De voorlaatste wedstrijd van The Dutch Masters was een accumulator met joker, de Borek Prijs. De Zwitser Pius Schwizer totaliseerde de 65 punten met Bakatina de Beaufour (SF, Ogano Sitte x Burggraaf) en bleef de nummer twee, de Zweedese Angelica Augustsson Zanotelli met Danna RJ (Quiz Time x Candidus), bijna vier seconden voor.

Pius Schwizer over zijn snelle rit: “Dit was de ideale proef voor Bakatina. Ik heb ze dit weekend in het 1.50m gereden maar dan durft ze nog wel eens sterk te worden en dan krijg je een fout. In deze rubriek vandaag liet ze zich super rijden en dan kan ze winnen want ze is erg snel. Ik ben erg blij dat we hier terug te gast zijn. Ik hoop dat alle wedstrijden weer kunnen doorgaan want de voorbije twee jaar was het leven en rijden met de rem erop!” Maikel van der Vleuten hield de Nederlandse eer hoog met Edgar (KWPN, Warrant x Purioso) en eindigde op de derde plaats.

Foto: The Dutch Masters/Digishots
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim