Spectaculaire FIRA show en Britt Dekker bij TDM

De 53e editie belooft spectaculairder dan ooit te worden met ongeëvenaarde sport, entertainment en heel veel gezelligheid. Het programma start op donderdag 12 maart waar zowel de nationale als internationale dressuurtop aan de start zal komen. Als afsluiting van deze geweldige avond zal FIRA een fantastische show verzorgen. En niet zomaar een show! Een eigentijdse combinatie van educatie, sport en entertainment.

Clinic en Britt Dekker
Bij de spectaculaire opening van de FIRA show zal het ‘Zwarte goud uit Friesland’ de piste betreden. De getalenteerde zusjes Saskia en Mascha van Es geven vervolgens een korte clinic met een kijkje op hun manier van trainen met daarbij een gezonde dosis humor. 
Ook zal niemand minder dan Britt Dekker haar entree maken met de prachtige hengst George! De host van de avond is Laurens van Lieren. Daarnaast zal een bekende artiest de FIRA show muzikaal begeleiden! 

Bestel nu hier je kaarten vanaf slechts 15 euro en zorg dat je deze indrukwekkende show niet mist!
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim