Skip to main content

CLUB INDOOR BRABANT

CLUB Indoor Brabant is het vrienden en business netwerk van The Dutch Masters-Indoor Brabant. Een ondernemend gezelschap dat elkaar meerdere keren per jaar ontmoet tijdens bijzondere bijeenkomsten met als hoogtepunt een exclusief CLUB Indoor Brabant Skybox arrangement tijdens The Dutch Masters.

 • Vrienden en business club van The Dutch Masters - Indoor Brabant
 • Op topniveau beleven, ontmoeten en netwerken
 • VIP kaarten voor CLUB Indoor Brabant Skybox tijdens The Dutch Masters
 • Bijzondere extra bijeenkomsten op speciale locaties

LIDMAATSCHAP CLUB INDOOR BRABANT JUMPING

CLUB Indoor Brabant lidmaatschap 'Jumping' biedt u per jaar voor 2 personen:

 • Uitnodiging sponsorborrel op vrijdag tijdens The Dutch Masters in het VIP dorp
 • Aansluitend Club Indoor Brabant diner voor 2 personen
 • 2 VIP kaarten voor vrijdagavond in de CLUB Indoor Brabant Skybox 
 • 2 VIP kaarten voor zondagmiddag (met o.a. de Rolex Grand Prix) in de CLUB Indoor Brabant Skybox met lunch
 • De mogelijkheid extra Skyboxkaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid
 • VIP parking
 • Uitnodiging voor de extra bijeenkomsten met onder andere bekende ondernemers en topruiters voor 2 personen en de mogelijkheid om eventueel hiervoor extra kaarten te bestellen
 • De CLUB Indoor Brabant bijeenkomsten op The Dutch Masters en de extra bijeenkomsten zijn inclusief uitstekende catering
 • Naamsvermelding op The Dutch Masters website (indien gewenst) met doorlink naar eigen website

Kosten per jaar € 1.750,- exclusief BTW 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LIDMAATSCHAP CLUB INDOOR BRABANT DRESSAGE

CLUB Indoor Brabant lidmaatschap 'Dressage' biedt u per jaar voor 2 personen:

 • 2 VIP kaarten voor donderdagmiddag/avond in de CLUB Indoor Brabant Skybox met o.a. de Wereldbeker Dressuur Grand Prix
 • Tijdens het programma diner, hapjes en drankjes in de CLUB Indoor Brabant Skybox
 • 2 VIP kaarten voor zaterdagmiddag in de CLUB Indoor Brabant Skybox met o.a. de Wereldbeker Dressuur Kür op Muziek
 • Tijdens het programma lunch, hapjes en drankjes in de CLUB Indoor Brabant Skybox
 • Op zaterdag after borrel in de Riders Lounge
 • De mogelijkheid extra Skyboxkaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid
 • VIP parking
 • Uitnodiging voor de extra bijeenkomsten met onder andere bekende ondernemers en topruiters voor 2 personen en de mogelijkheid om eventueel hiervoor extra kaarten te bestellen
 • De CLUB Indoor Brabant bijeenkomsten op The Dutch Masters en de extra bijeenkomsten zijn inclusief uitstekende catering
 • Naamsvermelding op The Dutch Masters website (indien gewenst) met doorlink naar eigen website

Kosten per jaar € 1.750,- exclusief BTW 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CLUB INDOOR BRABANT HEEFT ONDER ANDERE DE VOLGENDE LEDEN:

MEMORABELE EDITIE THE DUTCH MASTERS

De 2024 editie van The Dutch Masters - Indoor Brabant is een memorabele geworden. Ongelofelijk spannende sport, een record aantal bezoekers, een fantastische setting en grote belangstelling voor de sponsor mogelijkheden en CLUB Indoor Brabant.

Wat een ambiance en wat een publiek. Maar liefst 61.500 paardensportfans bezochten het evenement. Alle dagen stonden bol van de spannende wedstrijden maar er was ook volop de mogelijkheid om tussen de wedstrijden door gezellig te borrelen, te shoppen bij de vele stands in het promodorp en natuurlijk de dag af te sluiten met de afterparty. Absoluut hoogtepunt was de super spannende Rolex Grand Prix die gewonnen werd door onze eigen Willem Greve en Highway TN N.O.P. 

CLUB Indoor Brabant staat zeer in de belangstelling. Momenteel zijn er 90 leden en diverse hebben hun interesse voor 2025 aangegeven of zijn nu alvast lid geworden.

De sponsorborrel en het CLUB Indoor Brabant diner werden drukbezocht. Dank aan Borek en Tinello voor het hosten van de borrel. Dank ook aan Maison van den Boer voor het mooie diner dat inmiddels een prachtige traditie geworden is met zo’n 150 gasten en voor de uitmuntende verzorging in de CLUB Indoor Brabant Skyboxen.

CLUB Indoor Brabant bereikt waarschijnlijk dit jaar het maximale aantal leden. Op The Dutch Masters 2024 waren er 450 CLUB Indoor Brabant gasten in de Skyboxen. Veel meer capaciteit, plaatsen kunnen we helaas niet bieden. Indien u relaties heeft die zich willen aanmelden voor het lidmaatschap 2025 geef hen dan s.v.p. aan dat zo spoedig mogelijk kenbaar te maken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De volgende bijeenkomst zal worden georganiseerd op de prachtige locatie van onze voorzitter Anky van Grunsven in Erp op woensdag 11 september.

MEESTERLIJKE THE DUTCH MASTERS BIJEENKOMST BIJ VAN MOSSEL

Op 29 november jl. waren de sponsoren van The Dutch Masters en leden van CLUB Indoor Brabant uitgenodigd voor de The Dutch Masters Preview 2024 in het nieuwe hoofdkantoor van de Van Mossel Automotive Group in Waalwijk. Het was een bijeenkomst van grote klasse! Zo’n 230 genodigden waren te gast in het ‘state of art’ thuis van het vooraanstaande automobiel bedrijf van gastheer Eric Berkhof. 

Het nieuwe onderkomen van de Van Mossel Automotive Group werd in april in gebruik genomen. In de in  Guggenheim stijl vormgegeven entree en te midden van fantastische oldtimers in het automuseum werden de gasten welkom geheten. Hier werd nog eens duidelijk dat Van Mossel enorm is gegroeid en inmiddels een groot aantal dealerships heeft van diverse merken. Van Mossel heeft een jaaromzet van meer dan 6 miljard euro en heeft zo’n 6.600 medewerkers. Het bedrijf is met het merk Audi één van de hoofdsponsors van The Dutch Masters waar het bedrijf jaarlijks honderden relaties ontvangt. 

THE DUTCH MASTERS - CLUB INDOOR BRABANT TE GAST BIJ CHIO AKEN

Op 28 juni jl. beleefden sponsoren en leden van CLUB Indoor Brabant een bijzondere dag op het grootste paardensport evenement ter wereld, CHIO Aken. Ofschoon niet naast de deur waren er 138 aanmeldingen binnengekomen om het top concours te bezoeken. Na de lunch in de Paddock Club en een welkomstwoord door de voorzitter van The Dutch Masters, Anky van Grunsven, volgde een bijzondere rondleiding over het immense evenement door Frank Kemperman. Frank was 30 jaar de algemeen directeur van CHIO Aken, nu bekleedt hij nog de functie van adjunct directeur en is hij de sport director van The Dutch Masters. Tijdens de rondleiding werd het unieke karakter van dit Rolex Grand Slam of Show Jumping evenement naar voren; 380.000 bezoekers, dagelijks live TV (inclusief de openingsceremonie op dinsdag met 35.000 bezoekers in het hoofdstadion), het CHIO museum, de tientallen gesponsorde bomen in de mooie lanen en in het CHIO village. Het grootste sport evenement van Duitsland, paardensport!

Prachtige eindejaarbijeenkomst van The Dutch Masters – CLUB Indoor Brabant bij Piet Klerkx Waalwijk

Op 15 december jl. vond een prachtige eindejaarbijeenkomst plaats van The Dutch Masters sponsors en leden van CLUB Indoor Brabant met een record aantal genodigden. De bijeenkomst presenteerde o.a. een preview op de komende editie van het Rolex Grand Slam evenement. Ruim 200 aanwezigen genoten van de sfeervolle ambiance en het programma in de prachtige Piet Klerkx woonwinkel te Waalwijk, het paradepaardje van de woonspecialist Piet Klerkx onderdeel van De Mandemakers Groep. Zij zijn met ingang van 2023 een van de Official Sponsors van The Dutch Masters. Ook andere partners van The Dutch Masters, Audi, Champagne Taittinger en Fever-Tree ondersteunden deze avond.

Unieke belevenis leden CLUB Indoor Brabant bij CHIO Aken

Op vrijdag 1 juli was CLUB Indoor Brabant te gast op het grootste paardensport evenement ter wereld, CHIO Aken. Een unieke belevenis op een zonovergoten dag waarvoor zich ruim 100 genodigden aangemeld hadden. De dag startte met een welkomstwoord door de voorzitter van The Dutch Masters - Indoor Brabant Anky van Grunsven en de algemeen directeur van CHIO Aken Frank Kemperman en een lunch in de Soerser Winkel. Daarna volgde een rondleiding over het immense terrein en een bezoek aan het CHIO Aken museum met een prachtig uitzicht vanaf de 5e verdieping (!) op het hoofdstadion.  

Geslaagde dagen voor leden Club Indoor Brabant bij The Dutch Masters

Na 3 jaar konden we eindelijk weer genieten van The Dutch Masters - Indoor Brabant. De 2022 editie was, ofschoon nog met enkele beperkingen een heel bijzondere. 

Topsport van het aller hoogste niveau en konden we getuige zijn van een prachtige Rolex Grand Prix, die uiteindelijk gewonnen werd door Daniel Deusser. Onze ‘eigen’ Harrie Smolders behaalde een fraaie tweede plaats, een geweldige prestatie. Voorafgaand aan de Rolex Grand Prix mochten we ook getuige zijn van een mooi en emotioneel afscheid van het toppaard van Maikel van der Vleuten, Verdi TN.

CLUB Indoor Brabant te gast bij Kasteel Heeze

Op 30 oktober was CLUB Indoor Brabant, het vrienden en business netwerk van The Dutch Masters - Indoor Brabant, te gast bij Slipjacht vereniging De Veluwe Hunt voor de jaarlijkse St. Hubertus Slipjacht op en nabij Kasteel Heeze. Het was een geweldige dag die een prachtig herfsttafereel bood. Blazers (sonneurs), veel paarden, honden, en ruiters in traditionele jachtkledij zorgden voor een bijzonder schouwspel bij het exclusieve Kasteel Heeze. De laatste run werd door de leden van CLUB Indoor Brabant in het veld gevolgd met een gezellige ‘English style’ borrel te midden van de meute.

CLUB INDOOR BRABANT: SUCCESVOLLE SPONSORMEETING BIJ ACADEMY BARTELS

Op vrijdag 3 september vond de sponsormeeting van The Dutch Masters-Indoor Brabant plaats bij Academy Bartels. De gasten konden rekenen op een interessante bijeenkomst, waarbij Jan Roelfs van Studio Sport een rondetafelgesprek leidde en waarbij diverse wereldtoppers de paardensport van zijn mooiste kant lieten zien.

Rondetafelgesprek
In hun welkomstwoord gaven The Dutch Masters directeur Marcel Hunze en voorzitter Anky van Grunsven aan dat het evenement er ondanks alle Covid-tegenslagen goed voor staat. Dit is te danken aan de loyaliteit van de sponsoren, Club Indoor Brabant-leden en leveranciers.

Hunze liet weten dat hoofdsponsor Rolex de samenwerking onlangs langdurig heeft verlengd. Onder de stralende zon werd er tijdens het rondetafelgesprek door Albert Verlinde verder gesproken over de impact van corona op de cultuursector. Leon Melchior vertelde onder andere over het succes van zijn Eyelove-reclamecampagne met Rene Froger, die de merkbekendheid van 18% naar 84% bracht maar hem wel een loden Loekie opleverde voor de meest irritante commercial. Maikel van der Vleuten was aangeschoven om te vertellen over zijn weg naar Tokyo waar hij individueel Olympisch brons won, en over de impact die deze medaille voor hem heeft gehad.

CLUB INDOOR BRABANT: TOP DAG BIJ ANKY EDUCATION CENTRE

Op 26 november vond een bijzondere bijeenkomst plaats van The Dutch Masters - CLUB Indoor Brabant bij het Anky Education Centre in Erp. Sponsoren, prominenten en leden van het netwerk CLUB Indoor Brabant werd een fraaie event preview geboden. De sfeervolle ontvangstruimte puilde uit en de belangstelling was groot.

De inmiddels vermaarde Dutch Masters talkshow, waarvoor eerder captains of industry als Wim van der Leegte, Eric Berkhof, Ben Mandemakers en Robert van der Wallen aanschoven, was ook nu weer een voltreffer. In lijn met de grote belangstelling van vrouwen voor de paardensport was het thema ditmaal ‘vrouwelijk leiderschap'. Gasten aan tafel waren Colette Cloosterman-van Eerd (CCO Jumbo Groep), José Woldring (CEO The Media Nanny) en Anky van Grunsven (voorzitter van The Dutch Masters) o.l.v. Studio Sport presentator Jan Roelfs.

CLUB INDOOR BRABANT ONTMOET POLO BRABANT

Leden van CLUB Indoor Brabant waren op 23 juni te gast bij het Polo toernooi in Waalre. Tijdens deze speciale zomerbijeenkomst werden zij ontvangen op Landgoed Eeckenrode door organisatoren Lei en Lukas Willems en gastheer Leo van Berkel.

Polo speelster Annemarie van de Pas gaf backstage een leuke toelichting op het spel en de benodigde vaardigheden. Naast het volgen van de polo wedstrijden was er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten in zomerse sferen.

CLUB Indoor Brabant tijdens The Dutch Masters 2019

The Dutch Masters 2019 is een onvergetelijke editie geworden. Prachtige sport, overvolle tribunes en volop emotie tijdens het afscheid van Wereld- en Europees Kampioen Zenith van Jeroen Dubbeldam met o.a. een optreden van Glennis Grace. De prestigieuze Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, werd gewonnen door de Zweedse topruiter Henrik von Eckermann en de wereldbekerdressuur had een verrassende maar verdiende winnaar in de Deen Daniel Bachmann Andersen. The Dutch Masters kreeg ook veel aandacht in de media. Meer dan 200 journalisten en fotografen deden verslag en de Brabanthallen werden overspoeld door cameraploegen van o.a. de NOS, SBS, Omroep Brabant, Sky Sports, CBC (Canada), CCTV (China), FEI TV en Horse&Country TV.

Ook CLUB Indoor Brabant stond zeer in de belangstelling. De sponsorborrel werd drukbezocht en het aansluitend diner in het restaurant van Maison van den Boer aan de traningspaddock in het promodorp werd geweldig ontvangen. Met 140 gasten tijdens de Rolex Grand Prix was de CLUB Indoor Brabant Skybox maximaal bezet. Er is veel enthousiasme voor het netwerk en hetgeen dit netwerk het bedrijfsleven biedt. Inmiddels telt de CLUB 56 leden en diverse nieuwe bedrijven hebben de wens kenbaar gemaakt aan te willen sluiten.

De volgende bijeenkomst van CLUB Indoor Brabant wordt georganiseerd tijdens Polo Brabant op 23 juni te Waalre.

CLUB Indoor Brabant zeer in de belangstelling

Op 30 januari jl. vond een zeer geslaagde bijeenkomst plaats van CLUB indoor Brabant bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.
Meer dan 100 aanwezigen genoten van een bijzonder 'avant-programme' van The Dutch Masters 2019. Ook sponsoren als o.a. Rolex, VDL Groep, Van Mossel Groep en Van Schijndel Bouwgroep waren erbij.

CLUB Indoor Brabant is het netwerk van The Dutch Masters. Inmiddels zijn meer dan 50 bedrijven erbij aangesloten.

De prachtige locatie, hartelijk ontvangst en uitstekende catering door meesterkok Riny van den Oord zorgde voor een gezellige sfeer. De gastheren Frans Klis en Mark Kreté vertelde over de 20 jarige betrokkenheid van Tinello bij The Dutch masters - Indoor Brabant. Nadat de leden waren geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent de komende editie van The Dutch Masters waren alle ogen gericht op de speciale gasten 'aan tafel' de heren Ben Mandemakers (De Mandemakers Groep) en Eric Berkhof (Van Mossel groep). In de talk show setting onder leiding van Studio Sport presentator Jan Roelfs deelde beide grote ondernemers uitvoerig hun 'levensverhaal'. Nadat de talentvolle springruiter van het Audi team Kim Emmen haar carrière toelichtte en vooruit blikte naar The Dutch Masters werd het nog een voortreffelijke avond.

CLUB Indoor Brabant heeft tijdens The Dutch Masters een eigen Skybox voor de leden. Naast het evenement worden er bijzondere extra bijeenkomsten georganiseerd met ook de sponsoren zoals op landgoed de Wielewaal in Eindhoven, op de stoeterij van gastheer Wim van der Leegte, op het top tennis toernooi in Rosmalen met Michaela Krajicek en Sjeng Schalken, op Golfbaan Bernardus met Robert van der Wallen en afgelopen januari bij Tinello met de heren Mandemakers en Berkhof. Het CLUB Indoor Brabant Diner op vrijdag 15 maart tijdens The Dutch Masters 2019 is het volgende trefpunt.