CLUB INDOOR BRABANT

 • Bijzonder netwerk in de grote wereld van The Dutch Masters - Indoor Brabant
 • Op topniveau beleven, ontmoeten en netwerken
 • Uitnodiging voor CLUB Indoor Brabant met lunch, diner en Skybox
 • Extra bijeenkomsten op bijzondere locaties
 • Backstage tour en meet & greet met een van de topruiters

LIDMAATSCHAP

CLUB Indoor Brabant lidmaatschap biedt u per jaar voor 2 personen:
 • Sponsorborrel op vrijdag tijdens The Dutch Masters in het VIP dorp
 • Club Indoor Brabant diner voor 2 personen
 • 2 VIP kaarten voor vrijdagavond in Skybox CLUB Indoor Brabant
 • 2 VIP kaarten voor zondagmiddag (met o.a. de Rolex Grand Prix) in Skybox CLUB Indoor Brabant met lunch
 • De mogelijkheid extra Skyboxkaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid
 • VIP parking
 • Uitnodiging voor de extra bijeenkomsten voor 2 personen
 • Naamsvermelding op The Dutch Masters website (indien gewenst) met doorlink naar eigen website
Kosten € 1.500,- exclusief BTW per jaar 
Voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CLUB INDOOR BRABANT HEEFT ONDER ANDERE DE VOLGENDE LEDEN:

CLUB INDOOR BRABANT: TOP DAG BIJ ANKY EDUCATION CENTRE

Op 26 november vond een bijzondere bijeenkomst plaats van The Dutch Masters - CLUB Indoor Brabant bij het Anky Education Centre in Erp. Sponsoren, prominenten en leden van het netwerk CLUB Indoor Brabant werd een fraaie event preview geboden. De sfeervolle ontvangstruimte puilde uit en de belangstelling was groot.

De inmiddels vermaarde Dutch Masters talkshow, waarvoor eerder captains of industry als Wim van der Leegte, Eric Berkhof, Ben Mandemakers en Robert van der Wallen aanschoven, was ook nu weer een voltreffer. In lijn met de grote belangstelling van vrouwen voor de paardensport was het thema ditmaal ‘vrouwelijk leiderschap'. Gasten aan tafel waren Colette Cloosterman-van Eerd (CCO Jumbo Groep), José Woldring (CEO The Media Nanny) en Anky van Grunsven (voorzitter van The Dutch Masters) o.l.v. Studio Sport presentator Jan Roelfs.

CLUB INDOOR BRABANT ONTMOET POLO BRABANT

Leden van CLUB Indoor Brabant waren op 23 juni te gast bij het Polo toernooi in Waalre. Tijdens deze speciale zomerbijeenkomst werden zij ontvangen op Landgoed Eeckenrode door organisatoren Lei en Lukas Willems en gastheer Leo van Berkel.

Polo speelster Annemarie van de Pas gaf backstage een leuke toelichting op het spel en de benodigde vaardigheden. Naast het volgen van de polo wedstrijden was er volop gelegenheid elkaar te ontmoeten in zomerse sferen.

CLUB Indoor Brabant tijdens The Dutch Masters 2019

The Dutch Masters 2019 is een onvergetelijke editie geworden. Prachtige sport, overvolle tribunes en volop emotie tijdens het afscheid van Wereld- en Europees Kampioen Zenith van Jeroen Dubbeldam met o.a. een optreden van Glennis Grace. De prestigieuze Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, werd gewonnen door de Zweedse topruiter Henrik von Eckermann en de wereldbekerdressuur had een verrassende maar verdiende winnaar in de Deen Daniel Bachmann Andersen. The Dutch Masters kreeg ook veel aandacht in de media. Meer dan 200 journalisten en fotografen deden verslag en de Brabanthallen werden overspoeld door cameraploegen van o.a. de NOS, SBS, Omroep Brabant, Sky Sports, CBC (Canada), CCTV (China), FEI TV en Horse&Country TV.

Ook CLUB Indoor Brabant stond zeer in de belangstelling. De sponsorborrel werd drukbezocht en het aansluitend diner in het restaurant van Maison van den Boer aan de traningspaddock in het promodorp werd geweldig ontvangen. Met 140 gasten tijdens de Rolex Grand Prix was de CLUB Indoor Brabant Skybox maximaal bezet. Er is veel enthousiasme voor het netwerk en hetgeen dit netwerk het bedrijfsleven biedt. Inmiddels telt de CLUB 56 leden en diverse nieuwe bedrijven hebben de wens kenbaar gemaakt aan te willen sluiten.

De volgende bijeenkomst van CLUB Indoor Brabant wordt georganiseerd tijdens Polo Brabant op 23 juni te Waalre.

CLUB Indoor Brabant zeer in de belangstelling

Op 30 januari jl. vond een zeer geslaagde bijeenkomst plaats van CLUB indoor Brabant bij Tinello Keuken & Interieur in Kaatsheuvel.
Meer dan 100 aanwezigen genoten van een bijzonder 'avant-programme' van The Dutch Masters 2019. Ook sponsoren als o.a. Rolex, VDL Groep, Van Mossel Groep en Van Schijndel Bouwgroep waren erbij.

CLUB Indoor Brabant is het netwerk van The Dutch Masters. Inmiddels zijn meer dan 50 bedrijven erbij aangesloten.

De prachtige locatie, hartelijk ontvangst en uitstekende catering door meesterkok Riny van den Oord zorgde voor een gezellige sfeer. De gastheren Frans Klis en Mark Kreté vertelde over de 20 jarige betrokkenheid van Tinello bij The Dutch masters - Indoor Brabant. Nadat de leden waren geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen omtrent de komende editie van The Dutch Masters waren alle ogen gericht op de speciale gasten 'aan tafel' de heren Ben Mandemakers (De Mandemakers Groep) en Eric Berkhof (Van Mossel groep). In de talk show setting onder leiding van Studio Sport presentator Jan Roelfs deelde beide grote ondernemers uitvoerig hun 'levensverhaal'. Nadat de talentvolle springruiter van het Audi team Kim Emmen haar carrière toelichtte en vooruit blikte naar The Dutch Masters werd het nog een voortreffelijke avond.

CLUB Indoor Brabant heeft tijdens The Dutch Masters een eigen Skybox voor de leden. Naast het evenement worden er bijzondere extra bijeenkomsten georganiseerd met ook de sponsoren zoals op landgoed de Wielewaal in Eindhoven, op de stoeterij van gastheer Wim van der Leegte, op het top tennis toernooi in Rosmalen met Michaela Krajicek en Sjeng Schalken, op Golfbaan Bernardus met Robert van der Wallen en afgelopen januari bij Tinello met de heren Mandemakers en Berkhof. Het CLUB Indoor Brabant Diner op vrijdag 15 maart tijdens The Dutch Masters 2019 is het volgende trefpunt.

PREVIEW THE DUTCH MASTERS 2019

10 Oktober 2018 Golfbaan Bernardus

 
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim