AUTO

Stel uw navigatiesysteem in op 

Diezekade 2
5222 AK ‘s-Hertogenbosch 

Parkeren
Brabanthallen 's-Hertogenbosch beschikt over ruim 4.000 parkeerplaatsen. Bij het verlaten van het parkeerterrein kan een wachtrij ontstaan. We vragen uw begrip hiervoor. Het parkeerterrein van Brabanthallen is voorzien van een parkeersysteem waarbij de inrijdslagbomen automatisch openen. U kunt binnen in de entreehal een uitrijkaart kopen. 

Op het terrein van Brabanthallen 's-Hertogenbosch zijn nabij ingang A en de Centrale Entree invalidenparkeerplaatsen aanwezig. Voor invaliden wordt het geldende parkeertarief gehanteerd. 

Verblijf
Bekijk hier onze hotelselectie.

ZAKELIJKE MARKT & SPONSORING

Lees hier meer over business-arrangementen & sponsoring

Heeft u andere wensen of vragen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

TOEGANG

  • U heeft toegang tot het promodorp één uur voor aanvang van het programma en toegang tot de tribune in de hoofdpiste een half uur voor aanvang van het programma.

  • Honden zijn NIET toegestaan.

  • Bij de ingang is tassencontrole.

  • Volledige FAQ

  • Algemene voorwaarden
    Indoor Brabant 2018

ORGANISATIE

Indoor Brabant BV
Minderbroedersberg 10
6211 LK Maastricht 

Telefoon 043 352 15 00
Website www.thedutchmasters.com
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

COLOFON

Thedutchmasters.com is een productie van Cross Media Ventures, in samenwerking met Indoor Brabant B.V. Cross Media Ventures vertaalt bedrijfsdoelstellingen naar een multi-mediaal interactief & creatief concept, en voert dit uit.

PLATTEGROND

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim