MENU

Laatste nieuws

Een mooiere afsluiting had Indoor Brabant-The Dutch Masters zich niet kunnen wensen. De Rolex Grand Prix kende een zinderende barrage met 13 combinaties.

De top drie in de Borek Prijs bestond geheel uit Nederlandse ruiters. Deze accumulator-rubriek, direct op tijd met 1 joker, werd gewonnen door Gerco Schröder die 65 punten bij elkaar sprong in 46.59 seconden met de 10-jarige KWPN merrie Glock’s Debalia.

Op zondag werd het nieuwe “Go Social Talents” gelanceerd. Tijdens de vier dagen van Indoor Brabant-The Dutch Masters gaven de Go Social Talents influencers

Vijf ruiters wisten foutloos te blijven in de eerste ronde van de Audi Prijs, de laatste kwalificatie voor de Rolex Grand Prix.

De Italiaan Emanuele Gaudiano wist zijn overwinning van vorig jaar te herhalen in de spectaculaire Van Schijndel Bouwgroep Indoor Derby op zaterdagavond.

De Duitse topfavoriet Isabell Werth won zaterdagmiddag overtuigend de FEI World CupTM Dressage Freestyle Presented by Roelofsen Horse Trucks met haar 12-jarige Emilio 107.

De Peelhal was op vrijdagmiddag en -avond de ‘place to be’ voor dressuurliefhebbers. Daar kwamen U25, Small Tour en Viertallen in de ring voor respectievelijk de Grand Prix, Prix St. Georges en een Kür op Muziek.

Parcoursbouwer Louis Konickx had een uitdagend en flink parcours neergezet voor de VDL Groep Prijs, een kwalificatie voor de Rolex Grand Prix.

De eerste internationale springwedstrijd, de Gemeente ’s-Hertogenbosch Prijs, werd gewonnen door de Duitser Philipp Weishaupt met Belo Horizonte (Holst, Baloubet du Rouet x Clearway).

Op vrijdagavond werd Rinus Blom gehuldigd als Paardensportman van het Jaar 2017. Blom is een allround paardenman.

Titelverdedigster Isabell Werth won vandaag de FEI World Cup TM Dressage Grand Prix Presented by RS2 Dressage met haar 12 jarige Westfaalse ruin Emilio 107.