Bestel uw Tickets
MENU

Laatste nieuws

Na het succes van vorig jaar, staat ‘Groom voor één Dag’ weer op het programma van Indoor Brabant-The Dutch Masters. Speciaal voor onze jonge paardensport fans wordt dit georganiseerd op de zaterdagochtend. Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en wil jij alles weten of het Groom vak?

Turkish Airlines is een nieuwe sponsor van Indoor Brabant-The Dutch Masters.

De donderdagavond van Indoor Brabant wordt dit jaar wel heel speciaal! De paralympische medaillewinnaars van Rio laten zien hoe zij met Adelinde Cornelissen, Joost Peters, Diana Smolders en Femke Beljon werken aan al die successen van TeamNL.

UPDATE: De Amerikaanse ruiter Kent Farrington heeft zich officieel afgemeld voor Indoor Brabant-The Dutch Masters.

Het kan ook haast niet anders dan dat de 37-jarige springruiter Harrie Smolders

Naast haar drukke werkzaamheden als show president van The Dutch Masters-Indoor Brabant zal Anky op donderdagavond samen met de Nederlandse dressuuramazone Madeleine Witte-Vrees een clinic verzorgen.

Het deelnemersveld van Indoor Brabant – The Dutch Masters (8-11 maart) heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Negen ruiters uit de top 10 van de wereld hebben hun deelname aan de Rolex Grand Slam van ‘s-Hertogenbosch reeds toegezegd.

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de Bixie wedstrijd. We zitten vol!

Je kunt je nu inschrijven voor de Bixie wedstrijd, die gehouden zal worden op zondagmiddag 11 maart. Inschrijven kan op www.concours.nl. Wees er snel bij, er is een gelimiteerd aantal plaatsen!
The Dutch Masters - Indoor Brabant, dat wordt gehouden van 8 t/m 11 maart, is dit jaar voor het eerst onderdeel van de prestigieuze Rolex Grand Slam of Show Jumping. Hiermee is The Dutch Masters het vierde evenement in deze Grand Slam naast de drie ‘top concoursen ’ van de wereld: CHIO Aken in Duitsland, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ in het Canadese Calgary en CHI Geneva in Zwitserland, de thuisbasis van Rolex.

Tijdens The Dutch Masters – Indoor Brabant is het erop of eronder voor de Amerikaanse ruiter Kent Farrington. Farrington wist de laatste Grand Slam in Genève te winnen en indien hij ook in ’s-Hertogenbosch de Rolex Grand Prix wint is hij zeker van de bonus van 500.000 euro.

Kent Farrington won de Rolex Grand Prix van het CHI Genève 2017. In de laatste wedstrijd van de Rolex Grand Slam of Show Jumping van dit jaar sprong de Amerikaan op zondagmiddag naar de overwinning in een uitverkocht Palexpo en vierde zo zijn eerste ‘major’ overwinning van zijn carrière.

De Rolex Grand Slam of Show Jumping gaat de volgende ronde in: ‘s werelds beste ruiters reizen af naar de oevers van het Meer van Genève voor de laatste ‘major’ van het jaar (7-10 december) om weer de grootste uitdaging van de hippische sport aan te gaan.