MENU

Laatste nieuws

04.jpg

Business seats

Gereserveerde plaatsen met een uitstekend uitzicht op de piste. Bij de Business Tribune is een bar aanwezig (exclusief catering en BTW).


prijzen per dag;
Donderdag; € 125,-
Vrijdag; € 135,-
Zaterdag; € 210,-
Zondag; € 165,-


Club Indoor Brabant

  • • Bijzonder netwerk in de grote wereld van Indoor Brabant.
  • • Op topniveau beleven, ontmoeten en netwerken.
  • • Uitnodiging voor Club Indoor Brabant Skybox, diner en netwerkborrel in VIP dorp.

Meer informatie over Club Indoor Brabant.

loge vrijdag / zaterdag / zondag

Graag serveren wij uw gasten op vrijdag- en zaterdagavond een diner aan de logetafel en op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag een lunch. De culinaire invulling ziet er als volgt uit:

LUNCH
Op etageres:
- Broodjes, sandwiches en wraps
- Salade in mini tumblers
- Warme items
- Mini chocoladebollen
Vanaf 15.30 uur versgebrande notenmelange op tafel & warme borrelhapjes.

DINER
Uitgeserveerd 3-gangen diner door Maison van den Boer inclusief dranken assortiment en borrel garnituur.

ZONDAGOCHTEND
Bij aankomst Maison koekjes op tafel Vanaf 10.00 uur kleine muffins, eclairs en Brabantse worstenbroodjes op tafel.

Een loge biedt plaats aan 6 personen aan een voor u gereserveerde VIP-tafel. Op vrijdag- en zaterdagavond serveert Maison van den Boer een 3-gangen diner tijdens de diverse rubrieken. Het diner en de lunch (sandwiches, warme items en salades) wordt uitgeserveerd aan de logetafel. Prijs per loge € 8.000,- inclusief catering (lunch, diner, dranken en borrelgarnituur) en exclusief BTW.

Er zijn tevens enkele loges beschikbaar voor bepaalde dagdelen indien u niet het hele evenement aanwezig kunt zijn. Een loge voor donderdagavond is kost € 1.000 inclusief catering (diner, dranken en borrelgarnituur, excl. BTW.)

Voor meer informatie over beschikbaarheid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indeling dagdelen

De faciliteiten staan gedurende het hele evenement tot uw beschikking. De drie dagen zijn onderverdeeld in zes dagdelen:Zakelijke response

Heeft u interesse om met uw bedrijf aanwezig te zijn op The Dutch Masters? Bel met 043 - 352 15 00 of maak uw voorkeur kenbaar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.