Indrukwekkend afscheid Piet Raijmakers

De afsluiting van de editie Indoor Brabant 2010 stond in het teken van het afscheid van Piet Raijmakers (Asten). De ruiter met een ongelooflijke staat van dienst heeft de teugels overgegeven aan zijn beide zoons Piet en Joep en gaat zich vanaf nu bezighouden met andere zaken dan het rijden van wedstrijden.

Schitterende videobeelden haalden de herinneringen op aan het EK in La Baule 1991, de Olympische Spelen van Barcelona 1992 en Aken 2006, waar Piet als topsporter schitterde. Natuurlijk waren er lovende woorden, er was een hartelijk dankwoord van Piet, er werd een traan weggepinkt en het applaus klaterde van de tribunes. Ook was er de gouden speld van de KNHS, die door voorzitter Martien van den Heuvel werd opgespeld. De Kikvorsen speelden Brabantse muziek en hoofdsponsor Van Schijndel nodigde iedereen uit om met Piet het glas te heffen in de Heineken bar. Een afscheid met glans en grandeur, zoals de helden uit de sport verdienen viel Piet Raijmakers volledig terecht ten deel.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim