Rolex Grand Slam Spruce Meadows Masters

Op 9 september 2018 zullen alle ogen gericht zijn op de beste ruiters ter wereld die dan aantreden voor de derde Major van het jaar, de ‘CP International’ gepresenteerd door Rolex tijdens de CSIO 5* Spruce Meadows ‘Masters’. Er worden meer dan 87.000 bezoekers verwacht tijdens de vijf dagen topsport. 

Leopoldo Palacios, de ervaren Venezolaanse parcoursbouwer, zal het parcours neerzetten voor de ‘CP International’ gepresenteerd door Rolex. Verwacht wordt dat hij een zwaar maar eerlijk parcours heeft ontworpen. De beste paarden en ruiters zullen proberen om een van de meest prestigieuze wedstrijden van het jaar te winnen.

Deelnemers Rolex Grand Slam of Show Jumping 
Er zijn enkele combinaties in het sterkte deelnemersveld van de ‘CP International’ die zeer gebrand zullen zijn om deze Rolex Major te winnen.

Daaronder natuurlijk Marcus Ehning (GER) die in juli in Aken zijn Rolex Grand Slam reeks begon door daar de Rolex Grand Prix te winnen met Pret A Tour. Hij is in topvorm, onlangs won hij ook de Rolex Grand Prix bij de Stephex Masters met Comme Il Faut 5. De voormalige nummer 1 van de wereld zal er alles aan doen om zijn Rolex Grand Slam reeks voort te zetten en zo een kans te maken om de titel te winnen tijdens het CHI van Genève in december.

Kort na zijn overwinning in de Rolex Grand Prix van CHI Genève in 2017 brak Kent Farrington zijn been na een val tijdens het Winter Equestrian Festival. Drie maanden later was hij weer in de ring en in juli won hij de winning round wedstrijd tijdens het CSI5* in Spruce Meadows in juli en ook nu hoopt hij een overwinning te kunnen boeken.

Eric Lamaze, die een thuiswedstrijd rijdt, heeft al aardig wat overwinningen behaald dit jaar. In juli won hij de ATCO Queen Elizabeth II Cup tijdens het CSI5* in Spruce Meadows met Fine Lady 5. Lamaze is zeker een favoriet voor de overwinning.

www.rolexgrandslam.com

www.sprucemeadows.com
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim