VIDEO: Nagenieten van een geweldig The Dutch Masters

The Dutch Masters 2019 is een onvergetelijke editie geworden. Voor de 52ste maal kon het publiek genieten van topsport en de geweldige, Brabantse, ambiance. Het deelnemersveld was van grote klasse, zowel bij het springen als de dressuur. Steve Guerdat, Harrie Smolders, Kevin Staut, Scott Brash, Marcus Ehning, Bertram Allen, Jeroen Dubbeldam, Kent Farrington en Peder Fredricson gaven acte de présence. Maar het was uiteindelijk de Zweed Henrik von Eckermann die de Rolex Grand Prix op zijn naam schreef met Toveks Mary Lou na een super spannende barrage. In de dressuur wist de jonge Deense ruiter Daniel Bachmann Andersen de Duitse hegemonie te doorbreken in de Wereldbekerkwalificatie. Hij versloeg de Duitse dressuurtoppers Helen Langehanenberg en Isabell Werth met de KWPN hengst Blue Hors Zack. Het publiek nam op zondag afscheid van Zenith SFN, het paard waarmee Jeroen Dubbeldam wereld- en Europees Kampioen werd. Het was een prachtig en emotioneel afscheid.

The Dutch Masters kreeg ook veel aandacht van de media. Meer dan 200 journalisten en fotografen deden verslag van ons mooie evenement. De Brabanthallen werden ook overspoeld door cameraploegen van o.a. de NOS, Omroep Brabant, FEI TV, ClipMyHorse, CBC (Canada), CCTV (China), Sky Sports, SBS en Horse&Country TV. Miljoenen kijkers keken wereldwijd met ons mee.

Deze aftermovie en het videoverslag van de Rolex Grand Prix laten je de mooiste momenten nog eens herbeleven. Veel kijkplezier!

Aftermovie The Dutch Masters 2019Rolex Grand Prix - The Dutch Masters 2019

Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim