Nieuwe advertentiecampagne Rolex Grand Slam of Show jumping

Na de succesvolle campagne “Surpass yourself and become a legend” heeft de Rolex Grand Slam of Show Jumping een nieuwe innovatieve advertentiecampagne voor aanvang van The Dutch Masters, de eerste ‘major’ van het jaar, gelanceerd.

De campagne, met het thema “The Quest for Excellence”, bestaat uit een krachtige en treffende film van 60 seconden die het verhaal vertelt over de passie en toewijding die nodig is om een van de moeilijkste prestaties, de Rolex Grand Slam of Show Jumping te winnen. Het concept omvat zorgvuldig uitgezochte beelden van alle vier de ‘majors’ die deel uitmaken van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, afgewisseld met baanbrekende grafieken die de belangrijkste onderdelen uitlichten.

De nieuwe advertentie, grafisch nog meer geavanceerd dan vorige jaren, probeert de traditionele grenzen van de paardensport te overstijgen door vernieuwend en meer omvattend te zijn. “The Quesst for Excellence” maakt het mogelij om verschillende doelgroepen te bereiken, van echt paardensport fans tot sportliefhebbers, diegenen die van een haast onmogelijke uitdaging houden.


De campagne zal wereldwijd op verschillende platforms zoals tv en social media te zijn om het thema verder te promoten bij een groter publiek. Een kortere versie van 30 seconden zal ook worden voor The Dutch Masters worden uitgebracht, die vooral te zien zal zijn op de social media kanalen van de Rolex Grand Slam of Show Jumping en op tv.


Michael Mronz; President van het RGS bestuurscomite: “Deze nieuwe campagne laat duidelijk de evolutie en innovatie van de springsport zien en wat er voor nodig is om de top te bereiken. De sport is geworteld in geschiedenis en traditie, dat wilden dat laten zien in een modern jasje.”


Mronz vervolgt; “We wilden iets creëren dat echte emotie liet zien en de fijne kneepjes van de sport en dit alles tot leven brengen.”
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim