The Dutch Masters: eerste toppers zeggen toe

Dit jaar zal het anders zijn, maar ook deze editie kan met volle teugen genoten worden van paardensport op het allerhoogste niveau. In dat opzicht verandert er helemaal niets. Alle paardensport fans kunnen drie dagen lang, van 12 t/m 14 maart, de topprestaties van zowel de spring- als dressuurruiters bekijken vanuit hun eigen zitkamer. Nagenoeg alle wedstrijden zullen te volgen zijn via tv en live stream op de website van The Dutch Masters en de sociale media kanalen.

“Dat het toch lukt om in deze  bijzondere tijd weer topsport in Nederland te zien is goed voor het moraal,” aldus sport directeur van The Dutch Masters, Frank Kemperman, die blij is met de eerste toezeggingen. “De topruiters reageren heel positief op het feit dat ze weer naar de Brabanthallen kunnen komen. De beide nummers 1 van de wereld, Isabell Werth en Steve Guerdat, hebben reeds toegezegd om naar ‘s-Hertogenbosch te komen.”

Zoals elk jaar zullen de hoogtepunten de Rolex Grand Prix op zondagmiddag en de FEI Dressage World CupTM Kür op Muziek op zaterdagmiddag zijn. De kwalificaties voor de Rolex Grand Prix, onderdeel van de Rolex Grand Slam of Show Jumping, worden verreden op vrijdagavond (VDL Groep Prijs) en zaterdagavond (Audi Prijs).

Het volledige programma is te vinden op de website van The Dutch Masters. Aanvangstijden zijn nog onder voorbehoud.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim