H&C lanceert nieuwe serie “The Dutch Masters Presents”

Horse & Country (H&C) heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe driedelige serie "The Dutch Masters Presents" met enkele grootse namen die hebben deelgenomen aan ons evenement. De ruiters zijn springruiter Jeroen Dubbeldam en dressuurruiters Emmelie Scholtens en de legendarische Anky van Grunsven. De serie wordt gepresenteerd door H&C’s Daisy van Nieuwkasteele.

Elke aflevering bevat drie verschillende elementen, te beginnen met een rondleiding door de stallen onder leiding van de ruiter. Het is een kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij faciliteiten van wereldklasse. Daarna volgt een masterclass die waardevol is voor ruiters op elk niveau en tot slot is er een interview waarin Jeroen, Emmelie en Anky herinneringen ophalen met een aantal van hun memorabele momenten en ritten tijdens The Dutch Masters.

 Maandag 15 februari verschijnt de eerste aflevering met Jeroen Dubbeldam. Jeroens masterclass focust zich op hoe hij thuis zijn jonge paarden opleidt. In zijn interview haalt hij herinneringen op aan de emotionele ereronde met zijn wereld- en Europese gouden medaillepartner, Zenith SFN.

 "We zijn verheugd om samen te werken met The Dutch Masters voor deze inspirerende serie", aldus Jonathan Rippon, directeur Content van H&C. "De programma's zijn het perfecte middel om te anticiperen op onze aanstaande en uitgebreide live verslaggeving van het evenement van dit jaar".

The Dutch Masters evenementenorganisator Marcel Hunze zei: “Nu het evenement dit jaar achter gesloten deuren plaatsvindt, zijn we vastbesloten om onze fans en supporters de best mogelijke Dutch Masters-ervaring te bieden. Onze samenwerking met H&C bij het produceren van The Dutch Masters Presents is een geweldig voorbeeld van die toewijding. "

Aflevering 1 van de Dutch Masters Presents gaat op maandag 15 februari om 21.00 uur in première op het Horse & Country-kanaal. Leden van de streamingdienst van H&C, H&C+, kunnen op elk moment The Dutch Masters Presents on demand, online of met de mobiele apps van H&C bekijken, evenals op Roku, Apple TV, Android TV en Amazon Fire. Het lidmaatschap kost slechts €6,99 per maand en volledige details over hoe je lid kunt worden, zijn te vinden op horseandcountry.tv.

The Dutch Masters pagina van H&C is hier te vinden.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim