Beleef The Dutch Masters live

De paardensportfans hoeven niets te missen van The Dutch Masters (12-14 maart). De kijkers kunnen op verschillende kanalen live genieten van spring- en dressuursport op het allerhoogste niveau.

Alle springwedstrijden zijn via live stream op de website van The Dutch Masters te volgen. De livestream wordt geleverd door H&C die op hun website ook een speciale TDM pagina heeft aangemaakt. Hier worden interviews geplaatst en kunnen beelden terug gekeken worden. Op deze pagina kan men ook alle afleveringen van “The Dutch Masters Presents’ bekijken met Anky van Grunsven, Emmelie Scholtens en Jeroen Dubbeldam.

ClipMyHorse zal alle springrubrieken en de FEI Dressage World Cup Dressage (Grand Prix en Kür op Muziek) streamen. De FEI Dressage World Cup zal ook te zien zijn via FEI TV.

De NOS zal aanwezig zijn tijdens de hoogtepunten van The Dutch Masters in de Brabanthallen. Zaterdag zenden zij de wereldbeker dressuur deels live (met samenvatting) uit vanaf 15.00 uur en op zondag de gehele Rolex Grand Prix vanaf 14.00 uur.

Het volledige overzicht is hier te vinden.
Mediapartners
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.thedutchmasters.com
Charity Partner: logo sponsor parapaard
ticketpartner: logo sponsor eventim