Skip to main content

The Dressage Masters: entertainment, educatie en show

Na het overweldigende succes van 2023 wordt ook dit jaar weer The Dressage Masters gepresenteerd op donderdagavond 7 maart. De Brabanthallen staan dan bol van show, educatie en entertainment.

De avond zal muzikaal worden geopend door Patricia van Haastrecht, bekend van o.a. The Voice of Holland en de musical Mamma Mia! Daarna zal paralympisch amazone Sanne Voets haar nieuwe Kür presenteren.

Battle
Springruiters worden dressuurruiters en dressuuramazones gaan springen. Dit onderdeel wil zeker iedereen zien. Dinja van Liere en Marieke van der Putten stijgen in het springzadel en Harrie Smolders en Maikel van der Vleuten gaan hun kunsten laten zien tussen de dressuurhekjes. Wie gaat deze battle winnen?

Clinic
Dinja van Liere en Rieky Young verzorgen het educatieve gedeelte samen met Anky van Grunsven. In deze dressuurclinic zullen verschillende oefeningen worden getoond die de basis vormen voor een goede opleiding van een dressuurpaard.

Friezentrein
De avond wordt afgesloten met de spectaculaire ‘Friezentrein’. Acht indrukwekkende Friese paarden rijden een prachtige Kür onder leiding van Christa Larmoyeur. De show wordt muzikaal begeleid door Patricia van Haastrecht. Deze show maakte onlangs nog grote indruk tijdens het Horse Event Superstars evenement, dat ook in de Brabanthallen werd georganiseerd.

Programma
20.45     Patricia van Haastrecht
                 Olympische Kür Sanne Voets
                 Jumping&Dressage Battle met Dinja van Liere, Marieke van der Putten, Harrie Smolders en
                 Maikel van der Vleuten
                 Clinic Dinja van Liere, Rieky Young en Anky van Grunsven
                 Friezentrein met muzikale begeleiding Patricia van Haastrecht

Het volledige programma van The Dutch Masters vind je hier. Bestel je kaarten op tijd via deze link en mis niets van deze editie van de The Dutch Masters!

Foto's: TDM Digishots, Mireille Droste