Skip to main content

The Kids Masters: drie dagen fun voor kinderen

The Dutch Masters staat ook dit jaar weer bol van activiteiten voor de jeugd. Van vrijdag 8 t/m zondag 10 maart hoeven de jonge bezoekers zich geen moment te vervelen.

Op vrijdag en zaterdag hebben de kinderen een ruime keuze uit allerlei activiteiten. Van de populaire stokpaardjes races (hobby horsing), ponyritjes en de kruiwagen race voor ouders en hun kinderen tot knutselen in de SoSo Kids Club. Op vrijdag is er een educatief programma met demonstraties en clinics met Sterre Slosser en Kristy van My Little Ponies. Op zaterdag zijn er ook clinics met Kristy Snepvangers (foto) en Fenna van Hoefwijzer.

SoSo Kids Club
In de SoSo Kids Club, kan de jeugd een breed scala aan leuke spelletjes en activiteiten doen in o.a. de My Crafty Ponies speelhoek, die van vrijdag tot en met zondag geopend is. Je kunt er kleuren , knutselen, film kijken, spelletjes spelen (eendjes hengelen, tafelvoetbal, air hockey, 4 op een rij, Legoblokken, hobbelpaard, glijbaan, miniracer BMW) en nog veel meer.

Op zondag is er van 14.00 uur tot 17.30 uur bixie springen (20, 30 en 40 cm) in Arena 2 (Peelhal). Het Go Social team presenteert die middag ook een uitgebreid programma voor de jeugd in The Kids Masters piste.

Het volledige programma vind je hier. Bestel je kaarten op tijd via deze link en mis niets van deze editie van de The Dutch Masters!